regn..

idag är det inget vidare väder.. Rickard åkte till nya jobbet imorse iaf. Hoppas han trivs bra där. Jag är hemma och städar lite idag. Ska kolla om tvättstugan är ledig med..

I helgen var vi i kopparberg iaf.. eller jagvar i kopparberg. Åkte med mamma o pappa i fredags och åkte hem igår söndag. träffade Jenkan och bubblan i lördags och så en fika hos farmor. Sen i söndags åkte jag hem till Natta och Daniel och deras prins Noel. Shit va stor han har blivit!! Växer så det knakar! Vill oxå ha bebis nu men det är bara 5 veckor kvar =).. Vi gick en sväng på byn och träffade några bekantingar, kul! Sen kom Rickard och hämtade mig och så grillade vi hemma i ställdalen innan vi åkte hem till örebro igen. Skulle ju få låna lite tjockiskläder av natta men jag är ju helt sinnesförvirrad och glömde helt bort det =S.. sen vart det helt sent innan vi åkte,, men men jag åker nog snart upp igen.

Nu ska jag greja lite hej svejs!

Dagens städlåt: Kate Ryan - Ella Elle L'a

Barnvakt

Jaha nu var midsommarhelgen över. Det blev Fällersta hela helgen. Var på Forngårn på dagen med tvillingarna och Rosita och sen åkte vi till några grannar och grillade. Det vart rätt mysigt faktiskt, grillat, lite sill och jordgubbstårta. :P..  Blåste gjorde det dock så på kvällen fick man bylsa på sig kläder så man inte frös men det är ju så en svensk midsommar yttrar sig :) fattar inte hur det kan vara kallt, blåsigt och regnigt varenda midsommar... menmen!

Igår åkte vi hem en sväng till Alvin och myste lite för oss själva, men idag är vi ute i fällersta igen. Rosita är sjuk så jag är barnvakt så Tiina kan jobba. Vi tog moppen ut =) gillar den men nu börjar magen sätta stopp för mopedturer. Får inte plats! Rickard och Ronny ska ut och greja lite med bubblan så vi får roa oss själva en stund jag och Rosita. En till grej som har hänt är att Kitty har fått sina kattungar nu :D guuuud va söta som va! Får se hur många som blir plattnosade. Det är 5 lr 6 stycken. Hon ligger på dom så det är lite svårt att se. Grå och beige är färgerna iaf! Nu ska jag ner och greja lite! Väntar fortfarande på sommarvädret......




 

sommar, sol och jordgubbar

Kan inte fatta att det faktiskt börjar kännas bra, och då menar jag superbra. Rickard har varit så fram och tillbaka under  hela graviditeten och det har varit så jobbigt.. Jag har inte upplevt graviditeten som jag hade hoppats på men saker blir ju sällan så. Iallafall så måste jag säga att jag har den mest underbara pojkvännen som kommer bli en helt underbar pappa till kotten. Älskar honom så otroligt mkt. Sista veckan har han förändrats på ett så positivt sätt. Länge sen jag kännde att han mådde så här bra. Han är urmysig och hjälper mig med allt och pratar och myser med kotten hela tiden. Tror inte riktigt han har vetat hur han ska bete sig förut. Allt som har gått för bra har han stött ifrån sig på nått vis, som om han inte vore värd det. Med 7 veckor kvar till underverket är vi helt nykära på något sätt. Helt underbart!! Tack för att du finns mitt hjärta!

Igår åkte vi iallafall iväg och handlade så vi klarar oss ett bra tag. Stannade på hemvägen och åt på Subway, stället där man får göra sina egna mackor, få dom grillade mm. Har aldrig ätit där förut men det var inte sista gången iallafall. Shit va goda mackor!! Jag höll på äta ihjäl mig! Vårat nya ställe garanterat! Sen åkte vi hem och åt jordgubbar m glass och kollade på Arn-filmen. Måste säga att den inte förtjänar all kritik den har fått. Riktigt bra va den. Sen somnade vi som två grisar och Alvin satte igång med sina nattliga äventyr i buren. =)...

Idag har vi tagit det lugnt. Vaknade vid åtta så vi sov en stund nu på dagen. Tror vi åker en sväng till Fällerta senare, va länge sen nu. Kotten lever rövare i magen så jag vet inte om jag ska sitta, ligga eller röra på mig. Lite jobbigt kan det bli ibland men då vet man att det är liv i ungen iaf :).. Nu ska jag ta ngt att äta sen får vi se vad som händer!!

  mmmm..........

32+2

Hejhej
Inge vidare med vädret idag heller. Men shit vad vi fick mycket gjort igår! Rickard var så duktig så :) Och sen när jag inte orrkade mer så satte jag mig på familjeliv och läste förlossningsberättelser. Börjar man så är man fast haha! Läste också i spalten om för tidigt födda och såg att många hade fått i V32 och V33... =O... ojojoj tänkte jag och började fundera på att sängen och det mesta står i källarn än :P.. kanske kan vara på sin plats att börja fixa med sånt snart. Jag har snöat in mig så på datumet att jag inte har tänkt på att den kan få för sig att vilja ut i morgon! Men även om vi håller på att längta ihjäl oss så hoppas jag att den vill stanna inne några veckor till. Undrar just vad man ska göra idag.. jag är inte van att vara ledig såhär. Kanske vi åker en sväng till fällersta och kollar läget. Tänkte  vi göra igår men då sprang tiden iväg. Ska ner och kolla om tvättstugan är ledig. Måste tvätta allt man kan tänkas vilja ha på sig på midsommar :).. hej sålänge!

åska

Idag är vädret inget vidare. Första dagen på semestern iaf =).. skönt det! Bara att fortsätta städa lite så man har ryggen fri till midsommar. Vart det nu blir, har inga planer än. Jag gick upp halv 10 idag efter en lagom sovmorgon. Rickard vaknade nyss, han har lovat att vi ska hjälpas åt med städningen idag så att det regnar och åskar är perfekt. Då kan ingen ringa och fråga om vi ska med och bada lr nått :P... Magen bara växer och växer.. har svårt att andas  på nätterna. Men jag hoppas dom sista 7 veckorna går fort. Längtar efter lilla kotten nu så vi spricker snart. Alvin våran igelkott börjar bli mer och mer tam nu. Inte lika rädd! Nu ska jag fortsätta pyssla lite och utnyttja all Rickards vakna tid :P moahaha!!



städdag..

Usch idag blir det städdag.. Men det måste göras och då kan man lika gärna göra det idag :P
Är i V33 idag, 7 veckor kvar till kotten kommer :).. dax att börja sätta upp sängen och lite sånt. Tvätta bebiskläder och så! Kan inte fatta att snart är vi tre i familjen, okej 4 om igelkottar räknas :P. Det är fint väder idag iaf solen strålar men farmor ringde och sa att hos henne i kbg regnar det. Hoppas det kommer hit haha lättare att städa då.
Nu ska jag börja med disken hej sålänge!!
Dagens låt: Jason Mraz - Im yours


softa

Den här dagen blev en riktig slappardag!! Jätteskönt att veta att nu
kan man ta det lugnt. Sen frukost 11.15 med ägg, yoghurt, mackor
och frukt. Kan inte bli bättre! Sen har jag diskat och plockat i lugn
och ro och nu har jag precis setat vid datorn i 3 timmar och spelat
gamla hederliga Super Mario och Bomberman :P......
Nu säger ryggen ifrån och vi börjar bli hungriga så vi ska göra
lite vårrullar som står på menyn idag! MUMS*..
Sen blir det nog tvunget att glo på fotbollen ikväll :) får se om det
blir hemma eller i fällersta. Iaf så sparkas och trängs kotten massor
i magen nu. Trycker undan lungorna emellanåt så man inte kan andas.
Men inga förvärkar än så länge vad jag vet. Nu blir det mat!!
tack och hej!

Sista arbetsdagen.

Jaha då har man jobbat sista arbetsdagen. Känns lite konstigt att man inte kommer jobba på så väldans länge. Men det ska bli riktigt skönt faktiskt att va hemma och göra det man känner för och pyssla inför kottens ankomst =).. Magen är stor nu, riktigt stor! Igår la den sig på tvären och vägrade flytta på sig och attans va ont det gjorde!! Såg sex söda små prickar mitt på magen och insåg att det sannerligen börjar bli trångt därinne. Första bristningen, tur att den va liten.

Iallafall så gick jag upp tidigt imorse och gjorde i ordning tårtan jag skulle ha med till Anneli. Örhängen till henne och blomma till Majbritt. Hon börja nästan gråta stackarn :/... Har varit där länge nu. 1.5 år räknade jag ut så det kommer bli konstigt att inte gå till jobbet på måndag. Tur är iaf att dom hittade en bra tjej som Anneli gillade som tar mitt gravvick. Då kan man va hemma med gott samvete :P.. Vi  åt tårta och min chef kom och fikade med oss. Trevligt värre! Sen fick jag blommor och choklad och en jättefin glasskål av dom. Min tur att bli rörd...... Sen kl 2 var det dax att gå hem. Med löften om påhälsning och det kommer jag ju att göra! Så nu är det semester och sen leeeeeedig!!!

Rickard är på ett jobb som han åkte till nu på eftermiddan, hoppas det blir fler dagar!  Nu har han gått hemma ett bra tag så nu är det hans tur att börja jobba :)..

Nu ska jag göra i ordning lite mat, är helt kär i keldas trädgårdsgryta med kassler och rödlök! mums!!

puss och puss!!

RSS 2.0