Höstfint

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar igen. Har haft fullt upp och internet har varit ockuperat av Rickard när vi har varit hemma. I fredags kom Rickard hem sent och sen vart vi uppbjudna till grannen, men jag och Luna var hemma och myste framför TVn istället. Rickard var där ett bra tag kom väl inte hem förän vid två tror jag.

Lördag morgon vaknade vi vid åtta alla tre, helt otroligt haha! Vi öppnade Lunas paket från Goboken och hon gillade leksakerna. Hon pratade massor med den mjuka bollen! Det roliga var lek och lär boken. Handbok för föräldrar med en massa lekar och aktiviteter. När vi öppnade den så stod allt på finska!! Så den åkte vi iväg med till Tiina, Rickards mamma. Vid elvatiden hade vi ätit frukost och sen gick vi upp på stan. Var meningen att vi skulle köpa nässprej och pizza men vi kom till pressbyrån och sen dök det upp bekanta. Det var nån välgörenhetskonsert på järntorget så Ruben och Annika och resten av familjen var där och tittade på sina kusiner som spelade. Pratade ett bra tag med dom och sen kom vi på att vi får ju besök på eftermiddan så då fick vi göra det vi skulle och beställa med pizza hem. Handlade lite bullar och sen han vi precis innanför dörren innan Natta, Daniel, Noel och Malin kom. Fika och mys! Luna var rättså liten brevid Noel som har hunnit bli 5 månader. Han har fått tänder och kan sitta upp så Luna var en miniatyr brevid honom. Tog en massa fina bilder men tyvärr bara med systemkameran... Så kan inte lägga ut nån här.. Sen åkte dom hem på kvällen och vi gick och la oss kl åtta??? När gick man och la sig åtta en lördag kväll? När gick man och la sig åtta över huvud taget? Haha, skönt var det iaf.

Söndag morgon, stannar i sängen lääänge idag. Kommer upp och äter lite sen åkte vi till fällersta på eftermiddan. Luna fick mysa lite med farmor och snusfarfar. Jag badade Rosita med, gud va stor hon har blivit. Tyckte nyss hon var ett och ett halvt år gammal... Tiden går så fort! Rickard tog en massa fina kort med systemkameran. Sen åkte vi hem vid tie tiden och gick och la oss. Skön helg om man ska sammanfatta det hela!

Idag, måndag åkte Rickard till jobbet igen. Han skulle få lotsa idag men han slapp det och fick ta lilla bilen istället. Då blir han inte så sen idag då. Luna har setat i sittern och myst jättelänge, men sen vart hon trött och hungrig så nu sover hon i mammas säng. Längtar redan till helgen när vi ska åka till Kopparberg!! Men innan dess är det läkarbesök för Lunas del på torsdag. Och så får vi se om vi ska hälsa på våra bloggkompisar kanske =).. Har fått kort av Anneli idag, hon som jag är assistent åt. Nu är dom på Mallorca och kommer hem på tis. Lite synd att man missade det men det får bli nästa år kanske. Ska hälsa på dom snart! Dom är så nyfikna på Luna!


Härlig bild! Rickard och Luna och lilla Rosita i bakgrunden

Kommentarer
Postat av: Nina

Ja, alltid har hon nån konstig min när jag tar kort :)

Vill du kanske träffas på onsdag eller torsdag?

2008-09-22 @ 23:59:35
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Petra

ja =) torsdag kan passa bra. Ska på läkarbesök kvart i tre men vi kan ju ses mitt på dagen eller så. På onsdag är det fullt upp. men ska vi säga torsdag innan läkarbesöket?

2008-09-23 @ 09:13:16
URL: http://missscorpio.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Ååh så liten och söt

2008-09-24 @ 15:50:04
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (synlig enbart för mig)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0