Året börjar närma sig sitt slut...

Skulle kunna skriva ett monsterstort inlägg om julhelgen men jag gör det i korthet istället, har tyvärr inte fått in några bilder på datorn för att överförnings-sladden är glapp...

Den 22/12 kommer mamma, pappa och lillebror för att sova över hos oss under jul. Dagen före dopparedagen handlar vi dom sista julklapparna och gör julskinka mm. MYS!

Den 24/12 är det ju självaste julafton som enligt tradition sedan 4 år tillbaka firas hos lunas Nano Tiina med familj. Julmat och klappar och en mysig kväll. Spelade nya "Hjärnsläpp" och vi fick verkligen hjärnsläpp på det och efter ett par timmar gav vi upp och åt mer julmat istället =).

Den 25/12 Freddie stannar kvar för att göra Rickard sällskap i lastbilen. Trots klass ett-varning för snöoväder gav dom sig iväg och som tur var gick det vägen. Var nervös kan jag avslöja för det kom otroligt mycket snö.

Söndag kväll åker vi med hem till Ställdalen jag och Lunis. Måndagen firas lilla julafton hos Moster Madde och hennes tjejer. Tacos och julklappsbyte! Luna lekte med tjejerna hela kvällen, såg knappt röken av henne =) Iskallt ute och ännu mer snö! Snö upp till knäna, och stackars Queenie fick gräva en grop för att kunna göra sina behov! =)
Tisdagen fick vi besök av Jennifer och Perla. Luna fick fina klappar och på kvällen åt vi skinkmacka och varm oboy!

Och idag är det Onsdag. Mamma och pappa skjutsade hem oss, eftersom vi inte hade med oss någon vagn men mest för att det var hela 27 grader kallt!! Snoret-fryser-i-näsan-kallt!! Något varmare var det i Örebro med 15 minusgrader. Dom han bara släppa av oss så fick vi besök av faster Åsa med familj. Roligt och dom sista julklapparna byttes! Luna badade och sen var det säng-valsen för henne. Jaa tänkte vi och trodde att vi fick en Big Bang Theory kväll för oss själva men Luna gjorde Comeback vid halv åtta så nu glor vi på Victorias Secret istället och mumsar chips! Inte illa det heller.

Imorgon ska Rickard jobba en sväng under dagen. Sen är vi bjudna på avskeds-nyårs-firande hos Nina med familj. Man får passa på att ses, för snart drar dom ju till England!

Kommer ett nyårs-inlägg imorgon men sen ses vi nästa år!!

Kommentarer
Postat av: Rickard

Snoret-fryser-i-näsan-kallt..fan du är bra söt...hehe idag så fick jag höra av evelin att jag svär mycket.. jag kanske ska börja tänka på det

2009-12-30 @ 23:00:08
URL: http://magnil.blogg.se/
Postat av: Nina - Mamma till Eya <3

Mysig julhelg har ni haft iaf :)



jobbigt när de börjar krångla sådär men både Eya och Luna är väl kanske väl förberedda för nyårsfirande inatt så de börjar vända på dygnet redan nu :)

Här har det också varit "snoret-fryser-i-näsan-kallt" ett par gånger och det är inte en skön känsla..



Ses ikväll då! Kul det ska bli!

2009-12-31 @ 13:11:24
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Pappa

Hej! Kul med de fina bilderna. "Snoret-fryser-i-näsan-kallt" är ett ganska kul uttryck för vad svinkallt det är den här vintern. Våran bil har gått i strejk. Ska försöka få igång den ikväll(10-01-09)så håll tummarna. Ringer ev till Rickard för goda råd. Freddie har varit och åkt skridsko i några timmar. Hu!

2010-01-09 @ 16:30:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (synlig enbart för mig)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0