ont i ryggen...

Nu blir det ett sent inlägg idag... Dagen har gått fort måste jag säga. Luna sov till nio så det var skönt. Sen har hon varit glad och nöjd och hoppat i hoppgungan och rännt omkring i gåstolen! Har inte haft henne i den så mycket förut för hon har inte varit stadig nog. Men nu fixar hon den perfekt =) helt vild blev hon och skrattade hela tiden! Så himla kul. Så det är vad jag och hönan har haft för oss idag hehe. Busat järnet! Gissar att det var det som orsakade att Luna blev trött tidigt. Kl 21 var hon trött och ville sova. Sjöng för henne tills hon somnade, så mysigt! Har inte gjort det förut.  Älskar min lilla mystjej, hon klappar och känner på min hand tills hon somnar.

Mammas lilla ängel! Tiden då hon änvände napp är dock över. Hon vill inte ha den! Bilden är tagen av Jennifer den 24 September. Då måste Luna ha varit drygt en månad gammal. Tiden går ju så hemskt fort!

Till nått helt annat så har jag så fruktansvärt ont i ryggen... kommer knappt ur sängen på mornarna. Tror det är dags att börja träna. Tror det är att man är så otränad och sen får man bära på en bebis på dagarna med muskler som man inte har. Ska se över ekonomin och inhandla träningskort och börja träna 2 ggr i veckan. Träna och simma. Kan nog göra susen. Det gäller att man tar det lugnt i början bara.... =) godnatt gott folk nu börjar det närma sig midnatt!
Natti.....

Kommentarer
Postat av: ~Nina~

Förstår precis vad du menar! Egentligen är ju inte hemmet så viktigt, men man tror det på nåt sätt. Man ska ju prioritera barnen och sig själv i första hand och låta resten komma sen. Men man har dem där perioderna då allt känns konstigt.Hoppas ryggvärken går över! Har också ont i ryggen hela dagarna, tänkte gå på massage nån dag då man får råd.

2009-01-30 @ 09:19:57
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

gud vilken fin bild!

2009-01-30 @ 20:53:55
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

usch.. fasen inte skoj. va sådär det börja för mej. vi hade haft en träff med mammagruppen där ja sa att ja va gravid. kom hem å sa till johan att ja nu börjar det gå in att ja e gravid. så tog det en timme å så börja ja blöda. en timme! inte mkt. va lite å brunt. som en enkrona. å hade inte mkt blödningar på två dygn. å sen kom den där värken. å så forsen.ja hade oxå som sammandragningar efteråt.. hade ont till å från. tog citodon bara för att bli av med skiten. men sen eftersom ja vart sådär dålig så våga ja ju inte ta cidodon. så då vart det alvedon å ipren å det hjälpte ju inte ettt dugg..för oss, ja det va planerat. vi har försökt i ett år. det har inte gått. så vi gick för å få en gravidutredning. men i samband med den så vart ja ju gravid. så det behövdes aldrig nån. vi va så jäkla glada. å så hände det här?ja e konstant små nervös å vart stressad då vi inte lyckades. gick ju så snabbt med theo. så man blir ju bortskämd. lite så det känns =(var det planerat för er? för ni vill ju ha syskon. ja håller med dig helt å hållet. det finns ju en anledning till att det händer. men ändå. då man tror att man e gravid å klarat sig. å man vill ha barnet! man blir ju ändå ledsen.. tycker inte det känns nån vidare tröst..va tråkigt att samma hände er! inge skoj å få ett sånt missfall. att dem ska bara vara så omständiga. önskar egentligen att man inget vet å att det passerar som en vanlig mens.. skulle man nog själv må bäst av..nu är det ju bara å försöka igen. "bara". men ja har lite. trauma kan väl säga från när det hände. eftersom det sköts ut. va groteskt. så ja har lite svårt för sex just nu. m en nån gång går det väl över med..ja e ok nu annars. tycker ja. mkt mkt bättre än då.. men det har ändå gått 3½ vecka. så någe måste ja väl märka av..hoppas du mår bättre snart själv. både med värken å det mentala. tar ju sin lilla törn tyvärr..kramis

2010-08-07 @ 17:34:27
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (synlig enbart för mig)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0