sommar?

Nu närmar det sig med snabba steg. Äntligen sommar snart, nu väntar man bara på den där riktiga sommarvärmen! Bara den som saknas!

Igår var Rickard ledig så då passade vi på att ta det lugnt. Sovmorgon och brunch. Efter det åkte jag och Luna in till sjukhuset för att hälsa på henne jag jobbar hos. Hon har äntligen fått operationen hon behövde, så nu återhämtar hon sig. Roligt att träffas igen, och Luna charmade som vanligt. Glass och jordgubbar och trevlig samvarao! Efter det gick vi upp på stan och mötte upp Rickard och Robbin. Satte oss ovh softade i solen vid slottet och Rickard passade på att ta lite bilder.

Dagens motiv blev fåglar. För fler bilder, kika in på Rickards blogg!

Tog en sväng till Pizza Planet och käkade lite och efter det körde vi hem Robbin. Luna fick kramas lite med farmor och Rickard fotade lite till. Och den här gången fick han otroliga bilder. Han fotade ett Rådjur med ett litet kid, när en räv smög sig dit. Rådjuret blev skogstokig och jagade iväg räven och Rickard fångade allt på bild! Gissar att även dessa bilder hamnar på Rickards sida så det är värt ett besök där!

Idag har vi städat lite jag och Luna och nu väntar vi på att Rickard ska sluta jobbet. Det lutar åt att det blir Ställdalen i helgen men vi får se hur det blir.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Nina

oj hur gick det med åskan? kom det en massa? ja har inte hört den alls idag. men fasen så det regna!

2009-05-22 @ 23:30:53
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja, Eya brukar få tag på den med. Men som tur är så drar hon den ur väggen först innan hon stoppar den i munnen ;)

Hoppas allt är bra med er? Blev det Ställdalen för er del?

2009-05-23 @ 08:54:15
URL: http://ninac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (synlig enbart för mig)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0