Hos Eya o Nina

Sitter hemma hos Nina och Eya. Åkte hit efter att Eya kommit hem från dagis. Var flera veckor sen vi kom och hälsa på. Så nu har tjejerna nyss ätit och sen ska vi gå till ICA. Ska passa in att åka hem sen när Luna behöver sova så vi får se när det blir.

En annan kul grej är att vi fick hem brev idag om att Luna har fått dagisplats på förstahandsvalet. Samma dagis som Rosita går på! Så det var jätteroligt så i Januari blir Luna stora tjejen och börjar på dagis!! Stort steg för damen.

Nu blir det lite bilder från Ninas arkiv hehe....
  
  
  

En MASSA sommarbilder blev det!


Kommentarer
Postat av: Nina ♡

tycker tiden går sååå snabbt. dem blir så stora fort :D



ja gud ja. ja fick theo på tis. hade han inte kommit då så skulle ja bli igångsatt på ons.. så jag gick över en massa massa. å från vecka 39 gick ja upp som fan i vikt å foglossningen va hemskt. så han skulle gärna ha kommit i vecka 39 :P



vi har försökt att bli gravida. men det går inte så bra. så det är bara att hålla ut.. nån gång borde det väl hända någe. men just nu känner man sig lite depp då man försökt ett tag å det tar aldrig..



skoj att du har nån som ska få en småtting i april. är ju ändå ganska så snart. tiden går så fort :D



haha kan tänka mej att du fick ränna runt.. usch ja vet hur ja hade det på dopet. så det va lika bra å dela upp det nu.. tror det är bäst för theo med..



hoppas det är bra annars. krams!

2009-11-15 @ 00:07:20
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (synlig enbart för mig)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0