är det den riktiga vår värmen?

Jag hoppas det. Idag när jag gick med Luna till dagis blåste inte den där snål-kalla vinden som varit. En varm skön vind kom istället, och nu kanske man vågar tro på att det är värmen som komma skall? Det återstår att se, men hoppas kan man ju alltid.

När vi kom hem så ville Luna vara ute en stund så jag passade på att rensa lite ogräs på framsidan. Ganska ro givande faktiskt måste jag säga. Sen kom Sofie och gjorde oss sällskap. Hon glömde sin telefon igår när vi kolla på film. Och filmen vi såg igår var The fourth kind. Den rekomenderar jag inte någon att se. Jag blev vettskrämd. Det som utspelar sig är baserat på verkliga händelser och otäcka sammanträffanden. Den är uppbyggd som en dokumentär så det man får se är en blandning av dom riktiga videoinspelningarna och rekontruktioner som skådespelare har gjort. Milla Jovovich spelar psykologen som forskade kring detta.


Jag ska aldrig se en sån film igen.

Till nått trevligare så kanske Sofie och Ronny kommer och grillar ikväll.

Dansuppvisning ikväll!

Japp ikväll är det dags, den som väntar på nått gott =)
Isabelle är på plats hoppas jag för ikväll åker jag och Rebecka för att se våruppvisningen! Ska bli roligt och ja, kameran ska med. Så senare ikväll eller imorgon kommer ett inlägg med bilder därifrån.

Annars så har dagen flytit på som vanligt. Rosita har gjort oss sällskap idag med. Men ikväll får hon sova i sin säng. Och Luna ska vara hos Nanno lite för ikväll ska ju Rickard iväg på jägar-kursen samtidigt som jag ska iväg.

Dagens låt blir: Beyonce - Single Ladies
En bra låt med fart i! Och så tänker jag
alltid på isabelle när jag hör den =)

En låt man vill dansa till så fort man
hör den!

SNÖ?

Vad är det här? Usch jag gillar inte april månad... snön har kommit i omgångar till och från idag. Rosita är hos oss idag med och vi får se om hon stannar tills imorgon. Så Luna fick sällis till dagis imorse. Det tyckte dom båda var spännande tror jag. Jag hade tänkt vårpyssla i mina rabatter idag men det skiter jag i. Nu känns det inte alls som vår ute så det får vänta. Sen ikväll ska jag tvätta lite för igår blev det inget av det. Vi fick besök av Nina med familj. Och trots lite regn så grillade vi lite korv. Luna och Eya kom bra överens, tror det gör mycket att en lite större tjej är med och leker. Rosita sysselsatte dom hela tiden så dom hade nog inte tid att bråka idag.


Nu är det ju ett riktigt bakslag på väderfronten men här är iaf
en riktig SOMMARbild!

besök

Vädret har inte riktigt bestämt sig om det ska vara fint eller mulet. Men om man ska tro vädergubbarna blir det moln i några dagar. Luna har varit på dagis och när jag hade hämtat henne gick vi runt hörnet för att hämta Rosita som ska vara hos oss idag, till Lunas förtjusning. Nu sover hon och stora fröken målar lite fina teckningar till mig =) Som det ser ut så blir det tvättstugan lite senare och träning för mig. har inte så mkt att skriva om idag men här är dagens Låt:

Pink - I don't believe you
För att tjata lite mer så Älskar jag Pink.
Snygg och för jäkla bra på att sjunga
och att göra låtar.

Underbar helg!

Hoppas denna helg blir starten på resten av sommaren.

Igår åkte vi som sagt ut för att lämna Luna hos Nanno. Och hon var så nöjd så. Tiina gjorde mig fin och sen skjutsade Robbin oss till Tessan och Jimmy. Riktigt god mat och en och en annan öl/grogg. Det var garanterat inte sista gången den här sommaren. Tack för en riktigt kul kväll! Kom hem när fåglarna började kvittra..



Och att få sova en (halv) natt utan en ettåring liggandes på tvären mitt emellan var ju underbart. Gick upp runt elvasnåret och vid tolvtiden kom Erika och Fredrik på Lunch-grillning. Alltid lika trevligt! Blev kött och hamburgare så nu är grillen invigd för den kommande sommaren! Och Luna är fortfarande i Fällersta, kommer inte hem förän ikväll så det blir en hel dag för bara mig och Rickard idag, så uppskattat! TACK! 

Imorgon är det dagis för Luna och jag och Rickard ska ta tag i lite buisnes.

Dagens låt skulle vara en gammal goding som vi hittade inatt. Men tror ni jag kommer ihåg den nu? Nej.. så det får bli en annan bra låt istället. Den här kommer alltid att ha en speciell plats hos mig:

Takida - Curly Sue

aprilväder

Igår började dagen med att Rickard gick med Luna till dagis. Och numera vill hon faktiskt inte bli hämtad när man kommer. Så när jag börjar jobba så tror jag inte det kommer vara några problem för Luna att vara där lite längre om dagarna. Eftermiddagen och kvällen tog vi det lugnt och umgicks vår lilla trio. För att Luna inte skulle somna kvart över sex gick vi ut och lekte. Och det går alltid hem hos damen. En riktig utetjej! Sen somnade hon och sov natten igenom. Rickard fick besök av Ryman och senare kom ett oväntat men trevligt nattligt besök av Mr Holm och en släktig till Erika. Rickard hade den bästa kvällen på mycket länge så det får man väl se som en lyckad fredagskväll. Jag slocknade med Luna =).

Idag ska Luna få åka till Nanno o Faffa för jag och Rickard ska till Linde och träffa Tessan och Jimmy. Grillning och kanske en och en annan öl. Ska bli kul för det var ett tag sen vi sågs! Hoppas bara att vädret blir bättre än vad dom sagt på nyheterna. Men regn har ju aldrig hindrat grillning =)

Nu ska jag ägna mig åt hönan, hon tycker jag är så tråkig när jag sitter här. Ha en bra lärdag!

Älskar den här bilden på Luna. Det är ett år sen den togs. Vi
gick upp till Gröna grodan och tog den första vårglassen!

15 april

Bloggen är på väg att bli sommarfin så därför ser den lite konstig ut för er som undrar.

Igår var det ju rekordskönt väder ute! När Lunis sov middag gick jag ut för att "tukta" rosenbuskarna på framsidan. Och att göra det utan handskar var ju antingen manligt eller helt enkelt idiotiskt... men nu är det gjort. Nu ska dom bara grävas upp och flyttas, men det med handskar på! Efter det följde Rickard och Luna med till affären, Luna på sin trehjuling. Det var kul men det gick väldigt långsamt. Hur som hellst var Luna dödstrött redan halv sju så då somnade hon och sov resten av natten. Rickard åkte för att träffa S och jag intog soffläge. Vad dagen bjuder på återstår att se!

Nu är Luna på dagis och jag ska ringa lite samtal och kl 11 är det tvättdags!

Dagens låt: Tom Pulse - Cuando (sunshine radio mix)
En låt Rickard snubblade över på Spotify. Och under min
vistelse i Barcelona fastnade jag för spansk musik. Den
här blir en given sommarlåt!

varmt

Redan nu så tidigt på morgonen är det faktiskt väldigt varmt ute. Har nyss lämnat Luna på dagis, och idag lämnades två andra tjejer samtidigt, och när mammorna skulle gå tog dom Luna i handen och gick till fönstret för att vinka. Tror Lunis skaffar sig kompisar! Roligt!


Luna på röda faran som nu är såld. Den åkte jag senast på 8
dagar före Luna föddes.


Igår när Rickard gick för att hämta Luna gick jag ner till Erika en sväng. Hon bjöd på goda hemmagjorda kakor och hemmagjord saft! Somrigt! Luna ville inte somna så dom kom ner och gjorde oss sällskap. Tiden går fort men ändå så långsamt nu när det snart är dax för knoddis att komma ut! Lunis busade med hundarna och sen när hon var trött var det dags att gå hemåt och laga lite mat. På Eftermiddagen åkte Rickard iväg och hämtade mopeden som vi fått såld =) så jag och Luna gick ut på baksidan och tog med oss rutschekanan och lite annat kul. Grannens katt kom och hälsade på. Jag rensade bort gammalt ris och löv från rabatten och idag ska jag nog ge mig på den på framsidan. Men nått som är säkert är att det snarast blir staket på baksidan. Kommer det en katt så följer Luna den eller så vill hon inte stanna på våran "plätt"..

Igår fick jag biljetterna till dansuppvisningen som jag och Rebecka ska gå på. Det är kusin Isabelle och Engelbrektskolans dansklassers som har våruppvisning. Ska bli så roligt! Den 22a ska vi dit!

Dagens låt The baseballs - Love in this Club
Den har gått varm hos oss i ett par dagar!

Vår?

Oj nu blev det ett blogguppehåll igen. Sen senast jag skrev har vi:
  • Haft tvillingarna och Rosita här och gått påskkärring.
  • Varit i Ställdalen och hälsat på Mommor och Moshat (som Luna säger..) Där har hon fått åka skrinda efter Queenie och hälsat på hos mommor på sitt dagis.
  • I fredags var Luna tillbaka på sitt dagis igen, och den här gången hade hon saknat att vara där. Hade haft roligt och lekt hela dagen. Så då anser jag målet nått. Luna gillar dagis!
  • Sen åkte vi och hälsade på Nanno o Faffa. Äntligen är så gott som all snö borta. Rasmus hade fått en ny hjälm så det blev en del crossåkning. Och eftersom jag är lika stor och tung som en elvaåring (?) så fick jag testa Rasmus. Och jag kan ju inte påstå att jag kickade ass men gud vad roligt det var! Luna älskar verkligen att leka utomhus, så i sommar blir det nog staket till uteplatsen hemma hos oss.
  • Nu är vi tillbaka på Granrisvägen igen och jag, tillsammans med några andra hängivna tjejjer har gjort ett nytt träningsschema. Vilket innebär att det blir 3-4 pass i veckan. Är riktigt taggad! Vid tolv blir det att hämta Luna från dagis sen kommer Eya på besök!

Lunis förra sensommarn.

reeegn...

Vaknade av smatter på rutan, och nej det var inte hagel som i måndags utan nu var det regn. Lämnade Luna på dagis imorse och fick se en liten flörtkule-kyckling på hennes hylla! Lunis har påskpysslat! Så fiin den var duktiga lilla tjejen! Och idag är sista dagen på dagis för den här veckan. Sen är det påskledigt. I eftermiddag ska vi med Nanno Tiina till Mega och kolla om det finns lite kläder. Plockar bort ett plagg om dagen ur Lunas garderob.

I veckan har jag även haft besök av Erika. Och oj vilken rund fin mage! Inte många veckor kvar nu för knoddis. Ska bli så roligt att få träffa honom/henne! Nu åker dom till dalarna i helgen , men när dom kommer hit igen måste vi se till att träffas. Länge sen nu!

Nu har jag inte tid längre, ska iväg och hämta Luna! GLAD PÅSK!

RSS 2.0