Semester!

Äntligen ett andrum i vardagen. Andra dagen på mina 2 semesterveckor gjorda. Igår började jag mitt projekt att få ordning på lägenheten. Lunas egna rum är klart och hon sover så gott där. Idag har jag varit på Nygatan 17 och låtit Annsofie fixa mitt hår. Blekte ganska ljusa slingor förra gången i mars, och tänkte fortsätta med det. Men eftersom mitt hår växer nästan en decimeter på 2 månader skulle jag få springa rätt tätt hos frissan för att fixa utväxt så hon slängde i en ljusbrun toning och slingor och det vart ASBRA!! Är så nöjd, blev uppklippt och snelugg på det också! Efter det träffade jag Magda på stan för shopping och lunch, blev bikini, 2 linnen och en tunn kofta för mina presentkort. Efter det hämtade jag Luna och Rosita på dagis och vi gick iväg till Rosi och Wilma och lekte i Saxonparken. Vid fem var vi hemma och barnen fick lite mat i sig, ett skumbad och sen har det varit tvättstugan hela kvällen. Imorgon ska vi fortsätta med lägenheten. Ska bli så skönt att rensa och få lite ordning! Senare i veckan väntas midsommarfirande i Aspa och semester i Ställdalen!

Nu är båda Luna och stolar på plats i nya Rummet!
Stolarna fick hon av mormor och morfar i höstas!

26-timmars

Så då var mina 26 arbetstimmar på rad avklarade. Kom hem 10 imorse. Men jag måste säga att det gick rätt snabbt och smidigt. 3 dagar och två nätter ifrån tösen som varit hos Nanno. Kramkalas så det hette duga när jag kom hem imorse!!! Att man kan sakna någon så mycket! Toast och chokladpudding till frukost och sen ut i det fina vädret. Skönt att det har fläktat lite idag ändå annars hade man drunknat i svett. Vet inte hur många grader det var uppe i idag men varmt var det! Luna har vattnat mina rabatter med vattenslangen jag fick av henne och Rickard i mors-dagspresent. (För en gångs skull fick jag något jag tjatat om :D ) Sagor och glass på en filt i skuggan (mamma på solsidan av filten och Luna på skuggsidan) Rensat plattorna och Luna har varit med Rickard och Erik i Saxonparken och lekt. Grillade hamburgare och efter det hade jag tvättstugan och Luna badade. Sen mys framför Barbie och dom tre musketörerna med lite ostbågar innan Luna somnade för kvällen. Mycket har blivit gjort idag men det har ändå varit lugnt och skönt tempo. Tänk vad lite sol kan göra! Hoppas den stannar augusti ut!



värme

Äntligen är kylan borta i vinden! Igår var det 29 grader varmt och soligt, riktigt skönt!

Loppisen i lördags gick väl inte allt för bra, tjänade 40 kr och stod och frös i 4 timmar.. dålig timmlön. Vi gav upp en timme tidigare och åkte med mamma, pappa och hund ut till marieberg för att handla present till Rosita som fyllt 6 år. Blev en rockring och ett hellokitty-lektält. Luna och Rosita har till och med somnat där inne i tältet :D
Kvällen spenderades i Fällersta med god mat och fruktsallad till efterrätt. Sen åkte jag hem, Rickard till en kompis och Luna sov kvar hos Nanno. Söndagen jobbade jag 12 timmars och i måndags ledig! Tisdagen kort arbetsdag som följdes av massage och hårstyling på Plusgymnasiet. Sofia och några fler tjejer samlade in pengar till WWF och varje behandling kostade 20 kr/st. Billig vardagslyx, ska börja gå på massage regelbundet till hösten tror jag. Idag Har jag varit på kontoret och fått in lite lönerapporter och sen när Luna blir hämtad ska jag jobba kvällen!


Lånad bild

RSS 2.0