usch

Det är otäckt att vissa idioter tillåts att blogga. Speciellt när det gäller sånna som inte vet va fan dom skriver om och älskar sig själva över allt annat. Hur kan man anse sig veta allt när man är 16? Och hela hennes blogg ser ut så här och det enda folk gör är att kommentera hur jävla omogen hon är. På det reagerar hon att alla utom hon har fel och att ingen har rätt att skriva saker om henne " hon som står för allas fria åsikt". Senaste inlägget som blev utlaggt har hittils fått 56 kommentarer. Folk som reagerar på att hon i princip avskyr alla som låter sig bli med barn och behåller barnet. Själv tycker hon att abort är det bästa preventivmedlet och på det har hon smackat ut et fet bild på ett aborterat foster som hon tycker ska förespråka abort som det bästa som har tillåtits. Vissa borde steriliseras...

tvättdag

Söndag fast jag har ingen vidare värst söndagsångest, konstigt nog. Vi ska ta det lugnt idag. Vart mkt igår. Rickard sover än och jag har haft tvättstugan från elva. Ska tvätta till tre sen ska vi äta kebabtallrik på Elvis. Stans bästa ställe. Igår gjorde jag carbonara special, med ostsås, bacon, riven ost och en nypa svartpeppar. Det var inte heller äckligt ska jag säga. Det får bli dagens mattips. Och senare idag kommer den utlovade mag-bilden. Nu är det en liten kula så nu så kommer bilden :) hej sålänge!


Dagens låt

Dagens låt måste ju vara Takida - Curly Sue

shopping

Har varit på Marieberg heeela långa dagen. Skolorna har sportlov så Anneli vill inte bada på eyrabadet för alla barn :P.. så vi har varit på Marieberg hela dagen. Jag handlade dock inget men hon köpte hårfärg bl.a så imorrn ska vi färga håret på henne. Åt gjorde vi på IKEA, kotlett med pommes och beaneise sås. Inte så dumt. Nu är jag hemma iaf. Väntar på att Rickard ska sluta och sen åker vi och handlar lite och hämtar laddaren i Fällersta. Kom ihåg att äta MER FRUKT, har blivit skitbra på det sen jag blev gravid :)
Solong!
image21

solsken

Det här är ju helt underbart. Fjärde dagen med strålande
sol. Det är så här Februari ska vara. Nu finns det ingen
snö här men det kvittar. Örebro blir så jobbigt i snö. Jag
och Rickard äter en sen frulle och sen ska vi upp på stan.
Vi ska ta igen alla hjärtans dag för då jobbade vi båda två
hela dagen och jag på kvällen. Så vi ska kolla lite kläder för
det behöver vi båda två. Och jag har växt ur alla mina byxor.
Sen ska vi äta nått gott och sen ut till marieberg och handla
lite kräm till mig, min mage och mina tuttar :)...
Sen får vi se vad vi hittar på. Rickard ska träffa Ryman ikväll
så vi blir nog lagom klara till det. Och jag ska tvätta lite och
städa, får inte sånt gjort när Rickard är hemma.. Och så ska
jag glo på en film är det tänkt. Så här kommer lördagen se ut!!
hejhej!

Fredag igen.

Guuuuud vad veckorna går fort. Hinner bara jobba måndan sen är fredag igen känns det som. Och jag har fått en liten mage oxå :D. Idag har jag iallafall jobbat kort dag som vanligt sen har jag varit på möte med chefen. Vi kom fram till massa bra saker. Dom kommer fixa så jag kommer få jobba så mkt jag klarar av sen när jag börjar bli större om magen. Och så får jag vara på ett till ställe med lyft och sånt, så kommer Erika vara hos Anneli dom dagar hon badar. Perfekt för mig och alla inblandade tror jag. Nu ska jag iallafall gå ut med soporna sen ska jag äta bakad potatis på Punkten sen ska jag städa som fan hela långa kvällen.... huj!

.......

ÄR INTE PÅ HUMÖR!!!!

krååångel

hejsan
vill bara säga att jag hatar när räkningar krånglar... fy fan!
och e.on måste vara dom krångligaste att ha att göra med.
3 räkningar på en månad när vi betalar per kvartal??
iaf så är det så här dom gör, vi är inte dom första som drabbas..
det dryga är att ställa allt till rätta, och det är ju lätt när man inte är
speciellt insatt så dom kan manipulera med sitt jävla fackspråk.
nu ska jag snart till jobbet iaf... klart slut!

Sjuk

Hej hej...  
Idag har jag varit hemma från jobbet, vaknade med spränghuvudvärk och feber.
Inte så kul men det har gått över.. nästan.. lite feber har jag än men imorrn kan
jag nog gå till jobbet iaf. Rickard har jobbat idag iaf, nu är han hos Ryman och
hämtar sitt ps3 och dricker kaffe. Och jag ska börja diska lite.... GUUUUD VA TRÅKIGT!!!

tack och hej..

friday night

Fredagskvällen blir extremt lugn och ensam. Älsklingen får sluta tiiidigast 23.00 så det är bara jag och kotten hemma. Har jobbat idag iaf. En rätt vanlig dag på jobbet, lagat lite mat och saltat bort isen... Sen åkte jag iaf hem och tro det eller ej jag träffade en ställdaling på 16. HAha gamla simskolefröken minsan. Men det va kul med nån man känner igen på bussen annars är den här stan rätt tråkig. Alla sköter sitt, var visserligen därför jag flyttade hit men.. Iaf så är det mest skolbarn på morron och en del gubbar medmera, kan inte förstå att alla tjejer orkar sminka sig som fa-an och sätta upp värsta galafrisyren för en dag i skolan men antagligen var man väl så då. Och begreppet fjortis har ju på kort tid fått lite ändrat begrepp. Men orkar man så varför inte vara festklädd varje dag.
Nu så håller jag på att tvätta för fullt. Har tvättstugan till kl 21.00. Sen ska jag äta en pirog och en kiwi. Detaljerat värre men det blir så när man inte skriver så ofta kanske.. Och till Jennifer (min enda läsare :P) så lovar jag att skriva mer och oftare!
Goder kväll!

image20
Så här ser det INTE UT i Örebro... saknar vintern..

RSS 2.0