Baddag

Hej hej hej..
Idag har jag jobbat som vanligt, tisdag=baddag så vi har varit på eyrabadet hela dagen lång. Skulle ta en sväng på stan med men vädret lockade inte. I alla fall så är det skönt att va hemma.. blir rätt trött efter en arbetsdag nu för tiden även om vi bara badar. Kan ju ha med kotten att göra :) va hos barnmorskan igår och tog prover, gick bra vi hade bra värden! Sen är nästa besök på tisdag, läkarundersökning och då får vi remiss till ultraljud oxå :) ska bli spännande att se det lilla livet. Men sen blir det lugnt fram till v 25 lr nått. Känns som 100 år tills dess.... Till något helt annat så har vi blitt sugna på hund. Igen. Har länge funderat på amstaff men mops måste vara det gulligaste. och Rickard är på så det blir nog en sån först. Lite behändigare med en liten vovve. Nu ska jag göra mig lite mat, blir nog toast! hej hej!!


Lördag

Godmorgon gott folk har nyss vaknat!. Första gången på två månader
som jag får sova ut en hel natt, antingen har jag fått gå upp och äta
eller så har jag mått illa hela nätterna. Hoppas det här är vänd punkten
för igår morse mådde jag inte illa alls när jag vaknade. Iallafall så äter
jag frukost och ska hoppa in i duschen. För kl 13 är vi bjudna på
smörgåstårta hos Erika och Fredrik. Mumms!!! Sen åker vi nog ut till
Fällersta och hämtar lite saker som blev kvar efter helgerna. Vi hörs!!

ska bli aktiv igen

  • Nu har jag försummat bloggen i nåra veckor har jag märkt. Ska bli ändring nu. Kort sammandrag av vad som hänt sen sist:
  • Har firat jul med hela stora familjen ute i Fällersta. Många klappar...
  • Spytt hela mellandagarna
  • sen var det nyår oxå i fällersta med mat och singstar och annat skoj :)
  • Spytt lite till
  • Börjat jobba igen äntligen.
  • Sist men inte minst fått ett + på ett graviditetstest. Ej planerat men välkommet. Så nu blir vi fler i familjen :)... men nu ska jag sova så jag börjar med dedär med att vara aktiv imorgon eller någon av de följande dagarna. Klart slut!

RSS 2.0