låååångfredag...

GODAGENS!!!
Idag har jag jobbat som vanligt till kl 13.30.. Segt idag va det men jag kan ju inte klaga på att jag har ett tungt jobb direkt. Ska bli lite tråkigt att vara ledig så länge därifrån men å andra sidan ska det bli så mysigt med en liten bebis att vara hemma med och pyssla om och lära känna. Och så har jag lovat Majbritt och Anneli att jag ska komma och hälsa på sen med bebisen. Sen åkte jag hem och bokade tvättid 17-21. Så det är bara en timme kvar tack och lov. Springa och bära på tvätt upp och ner för trappor är inge skönt för magen känner jag. Har kommit på mig själv att jag måste ta det lugnt ibland. Kotten säger till direkt om jag stressar eller lastar in rullstolen i bilen. så det är bara att lugna ner sig lite, men man är ju ovan så. Rickard och Ronny satt och nörda vid datorn när jag kom hem och nu är dom på stan och äter pizza och tar en öl. Och jag njuter lite av ensamheten ;)... Skulle ha åkt och hälsat på Jenkan och Emelie men vi har lite brist på bil nu när den står ute i garaget i fällersta. Rickard ska få hjälp med den imorgon av anders, och vi ska dit o hälsa på så får vi se om mamma o pappa tittar förbi oxå. Nej nu ska jag ner i tvättis! Vi hörs o syns! HUUUUUUUJ!!

Dagens låt är Sonja Alden - Till en ängel Tillägnad kotten i magen idag som fyller 20 veckor.



kalas

God morgon!
Idag tog jag mig faktiskt en rejäl och välförtjänt sovmorgon! Storstädade, diskade en veckas disk och tvättade 5 timmar igår. Och igår kväll blev det raggmunk och bacon med rårörda lingon. Jag blev toksugen på det och tro det eller ej så hade vi allt hemma till det. Rickard vart helt glad för han älskar raggmunk. Så efter maten igår la vi oss framför tvn och där låg vi som två bollar. Idag ska jag till min kusin Isabelle på kalas. Hon har fyllt 12 år (12 år??? nyss va hon 4 år ) Så jag ska ut på stan och kolla vad man kan hitta på åt henne. Vad ville man ha när man va 12 tro... hittar nog på nått.. Rickard blir nog hemma iaf och tar det lugnt. Helgerna är heliga för honom. Sen åker vi nog ut till Fällersta till hans mamma för pappa och mamma ska dit. Pappa ska nog hjälpa dom med datorn tror jag. Så får vi se vad som händer sen. Nu är det snart påsk iaf!! puss!

Gårdagens käk!

sparkas

Okej nu är det inte försiktiga fisklikande rörelser därinne. Igår kväll när vi skulle sova så sparkade det till ordentligt! Bara en gång men det var en häftig känsla. Nu har det kommit ikapp en att man har en livs levande liten person därinne som växer och gror =)... Och vi har inte riktigt vågat handla bebisgrejer än så mycket men nu har det blivit ett par pumaskor stl 16 från pappa :), en ljusgrön mysdress till hösten, bilbarnstol från Rickards mamma, strumpor stl nyfödd, och en namnbok från mamma o pappa. Och ett par plagg till mej så jag får plats när jag växer i. Och det är rätt år att skaffa bebis enligt modet, smidigt att kunna köpa lite vanliga kläder och inte bara mammakläder. Nu håller jag på och tvättar. Har tvättstugan mellan 9-13 så jag har att göra. sen ska jag ta disken. Rickard tänker nog sova tills jag är klar med den haha... sen får vi se hur dagen artar sig. Har spanat in bodysar på hm till bebisen och så har vi bestämt oss för en säng på ikea. Det blir en lugn lördag iaf som det ser ut och det behöver vi. Fattar inte hur trött man är efter en arbetsvecka. Och Rickard har haft långa dagar på jobbet för Ola som han har firman ihop med har varit på sjukhuset i ett par dagar. Hans käring fick värkar nu fast hon ska ha 14 maj. Men dom lyckades stoppa upp det. Så Rickard är ledig på måndag antagligen så det blir långhelg iaf. Nu ska jag kolla lite barnvagnar på nätet, och jag har snöat in mig på Alicia Keyes -No one och A womans worth.. riktigt bra låtar!! puss och hej sålänge!

Fredagspyssel

Hej hej..
Idag är det äntligen fredag. Även fast veckorna går fort så går dagarna
långsamt... Är nog tröttare än normalt. Iallafall så har jag varit på jobbet
idag. Jobbade över en timme för det var bowling, =) kul men jag kommer
ha så jävla ont i höfterna imorgon. Känner av det redan nu. Stannade till
på stan innan jag åkte hem. Köpte Nya Bebis Handboken och en kalender
på Bokia. Bra-att-ha-grejer! Sen när jag har andats lite så ska jag diska lite
och göra annat som är tråkigt så får vi se när Rickard slutar idag....Och en
annan viktig sak är att bebisen i magen blir 19 veckor idag!
image33

Hur kurerar jag mjölkstockning? Varför ska man vaccinera?
Kan vi resa till Thailand med vår fyra månader gamla dotter?
Nu kommer en reviderad och uppdaterad version av succéboken
som redan hjälpt över 10 000 barnfamiljer.
 Sitter med den nu, kommer nog vara användbar när kotten kommer =)

 


söndag

Hejsan
Nu har vi vaknat och fått i oss frukost. Det blev sent igår. Tre tror jag om jag inte minns fel. Jag och Jenka satt och fixade med bloggen och spelade Skipbo tills dom där två trillade innanför dörrn. Sen sovdax. Vaknade säkert 10 ggr imorse innan jag gick upp. Och bubblan har inte varit inne hos oss en enda gång inatt :P.. Idag ska vi iallafall ta oss till ställdalen och sen får vi se om vi tittar förbi hos Natta och Daniel innan vi åker till örebro igen. Träffade hene en sväng igår ute på byn, hon kom hem från bröllopet hon hade sjungit på. Och imorrn är det jobb igen, bara o bita ihop och jobba så länge man orkar. Börjar bli jobbigt nu när man blir slö i kroppen för minsta ansträngning.
image29
Bubblan mår prima iallafall. En riktig fotomodell haha...

image30
Pojkarna mår inte riktigt lika bra. Film, godis och vatten

image31
Jennifer bloggar och för övrigt så har hon ju den snyggaste t-shirten

image32
Och jag och jennifer roar oss med ett givande kortspel :P


Kopparberg hos Jenka

Hallåååå... Nu är vi hos Jennifer och Morgan. Dom har bjussat på tacos och drinkar, (alcoholfri till mej och kotten mums*! ) Och nu har jennifer hjälpt mej med bloggen också. Så nu är den vårig och påskig och fin. Jag och jennifer softar i köket och softar och Morgan och Rickard spelar ps3 och dricker öl, så vi blir nog kvar inatt. 
image25
Jennifer kollar drinkar ;D

image26
Supergod med hemligt recept, dock alcoholfri till mej!

image27
Pojkarna leker och har skoj!

image28
Och godis måste man ha på lördagar...


 

nuu!

Nuuuuu kommer magen på bild.. jag har varit lite seg ber om ursäkt för det :) Den börjar växa på riktigt nu. Det känns mer och mer att magen sträcks, det är skitjobbigt att vara mätt haha. Iallafall så ska jag berätta att den har börjat tala om att den finns, den rörde på sig här om dagen. Kändes som en liten fisk därinne :). Och idag när jag var med Anneli på gitarrkurs så rörde det sig igen. Det känns helt häftigt, längtar så tills den får komma ut :P... Till något helt annas så är rickard magsjuk. Och det hoppas jag att man klarar sig ifrån. Hoppas han är frisk snart så vi kan göra nått till helgen. Puss puss!


Magen är i form!

RSS 2.0