åska å regn..

Idag har det nog varit det konstigaste vädret  hittills, varmt imorse, kallt vid lunch, sol vid ett, åska med regn och dunder vid 2, fint igen vid tre, sen kallt som fan igen och nu är det hyfsat varmt och solen håller på gå ner. Iaf så har jag varit på jobbet idag. Badat och gjort stan, fixat morsdags present och så. Slutade 17.30. Blidde Kassler med ris, sallad och café de paris sås, mums*! Piggelin till efterätt och lite slappande framför tvn. Börjar bli rund, otymplig och tjock nu och det är ett helt projekt att resa sig från sängen :D.
Helgen har varit riktigt skoj iaf. Var faktiskt i ställdalen med Tiina, öppet hus på Ställdalens skola där vi har gått båda två. Den ska slå igen till sommarn. Tiina träffade en del gamla klasskompisar men ingen från min klass va där, lite dåligt tyckte jag. Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning och gick till grannarna Pierre och Maria, dom hade fest typ 40 personer. Riktigt kul med massa tok haha! Rickard och Anders va tvugna och avbryta innan tolv haha lite för dragna men jag o Tiina va kvar till halv tre tror jag. Sen på söndan så va vi kvar i fällersta och bestämde oss för att stanna till måndan. För rickard skulle köra sin mormor som va barnvakt i helgen till sjukan.
Nu ska Rickard till lillebror Robbin och låna en film vi ska se ikväll, Guldkompassen!
God kväll!

Vaaarmt

Nu ska jag inte klaga på värmen men herregud jag kokar. Och ändå har vi korsdrag, öppet till balkongen, sovrummet och toaletten. Tog en rejäl sovmorgon idag, till typ 12. Sen frukost och en dusch. Har inte gjort så mkt sen dess, Robbin skulle komma och hälsa på men det har han sagt i 4 timmar nu så han få komma en annan dag. Har läst i bebishandboken kapitlen om amning och sömn. Intressant och jag tror den boken kommer komma till användning sen. Iaf så är lillebror och hans kompis på gustavsvik och jag och rickard funderar på att åka o handla lite. Piggelin är slut nu så det måste fyllas på =) sen kanske vi handlar lite äpplen och åker till svärmor och ber lite snällt att hon gör sin goda paj :P..  vi får se hur vi gör!

hejhej!

äntligen tillbaka :P

Nu är jag tillbaka efter ett rätt långt uppehåll måste jag säga.  Och jag har blivit rätt mkt tjockare med :) Ska fixa magbild lite senare. Hur som hellst har jag inte haft tid och ork med bloggen på ett tag men nu ska det bli andra bullar. Lite uppdatering kan kanske vara på plats
  • 13 dec luciadagen fick vi plus på stickan! Kotte på gång =)
  • 3 jan var vi och skrev in oss hos barnmorskan, hon är helt fantastisk verkligen. Då togs första proverna.
  • 14 jan hos barnmorskan igen. Provtagning och info.
  • 5 mars fick vi göra fösta ultraljudet. Det var häftigt och gud vilken vilding det var därinne. Då var bäbisen 17 veckor och 5 dagar.
  • 21 april till barnmorskan igen och då blir det mer blodprov och sånt för nu har vi kommit halvvägs genom graviditeten =).. Dock visar det sig att jag har en negativ blodgrupp som dom måste hålla koll på så att jag inte bildar antikroppar mot bebisen =/..
Nu blir nästa besök den 13 maj och den 15 maj ska vi på  föräldragrupp för första gången. Kommer vara varje vecka nu. Sen är det 2 juni som jag ska till barnmorskan nästa gång. Idag är det 26 veckor + 6 dagar, 92 dagar kvar till förlossning om det blir som planerat!

Nog om det. Idag kom lillebror och hans kompis Sam. Dom ska sova kvar inatt och imorrn ska dom bada lite på gustavsvik och så. Jag har tvättat halva dagen och Rickard har varit med dom på stan. Igår var vi på begravning.. Anders pappa Olle som hade gått bort. Var en fin begravning men så varmt och det var inte kul med svarta kläder kan jag säga. Kommer nog bli svettigt med magen i sommar har jag en känsla av. Nu ska jag iaf laga lite mat, blir pasta m carbonara idag tror jag. Brukar bli sjukt gott!

Hej sålänge!!

RSS 2.0