grillvädret tillbaka

... så ikväll blir det grill och trevligt sällskap av Erika och Fredrik. Luna ligger och sover och jag håller på greja lite med marinad och lite annat plock. Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag och Luna har handlat lite och och så har jag rensat blåbären jag plockade igår. Ska nog ut ikväll igen. Tänkte plocka så mycket som möjligt, för blåbär är ju så himla gott!

Tänkte passa på att påminna om Rickards blogg. Kanonfina bilder! Rickards


Nu ska jag ut i gröngräset och skura grillgaller, den mindre roliga delen av grillningen =)
Ha en trevlig fredagkväll nu!!

Luna 11 månader.... snart

Jaha då sitter man här på sena kvällen igen.. om några timmar blir lillhönan hela 11 månader. Kan inte fatta att det snart har gått ett år sen dagen hon kom till oss. Underbara lilla unge, hon är helt klart det bästa som hänt mig och Rickard. Helt oplanerad graviditet, men i det stora hela var det meningen. Det var dags för Luna att komma till världen! Hela ens värld förändras från dagen man får ett litet knyte i famnen. Inget blir sig nånsin likt, för nu har man hjärtat utanför kroppen. Tack underbara lilla du för att jag fick bli din mamma! Älskar dig så mycket!

Luciadagen 2007 visade testet ett plus

Jag och kanonkulan till mage, 5 veckor innan förlossningen.

17 Augusti 2008. Första leendet kom innan hon var en timme gammal.

Luna ca två månader gammal. Och leendet håller sig. Hon är verkligen glad jämt!

Och nu är hon stora tjejen!

5 tänder
reser sig upp utan stöd
härmar många ord, ex: ute, katt, voff, tiger, kaka mm..
går när man håller i en hand

Dax att börja planera för ettårs kalas. Ska bli kul!
Nu ska jag leta bilder till Lunas bok! Annars har dagen flytit på som vanligt. Tagit det lugnt och städat lite. När Luna somnade för kvällen gick jag och Erika ut och plockade dom första blåbären. Ska plocka mycket i år! Nu har jag ju stor frys att fylla!
 
Godnatt!!

Gratis fotobok från FujifilmJag nappade direkt på detta när jag blev tipsad via bloggen. Sen Luna föddes har jag velat göra en bok om hennes första år. Men det har inte blivit av. Kanske för att jag inte gillar dom färdiga böckerna som finns i bokhandeln utan ville ha något speciellt. Och här kan man faktiskt välja helt själv hur man vill ha det och få det som en fin bok istället för de vanliga fotoalbumen. Precis som jag vill ha det! Snabbt och enkelt eftersom man gör den via nätet.
Nu kommer nog min bok handla mycket om Luna, familj och vänner, eftersom den är till henne. Men man kan ju alltid göra fler! Det är ju ett perfekt sätt att samla ihop semestern, födelsedagar eller bröllop. Och en otroligt fin och personlig present att ge bort.

Det enda du behöver göra för att få ta del av detta fantastiska gratiserbjudande från Fujifilm är att skriva minst 100 ord om fotoboken på din blogg eller hemsida. Och sen fyller du i deras intresseanmälan HÄR
Och sist men inte minst fyller du i att du blev rekryterad av mig: missscorpio_9@hotmail.com
Enkelt och bra!

.........forts på förra inlägget

jag tabbade mig och sparade hela inlägget istället för bilden....
men nu fortsätter vi =)

*Kvällsdoppet är obligatoriskt, och Rasmus slänger sig i!
*Luna gillar inte vatten, så hon stannade med mormor på bryggan.
*Jag badar med. 23 grader i vattnet.

Familjesemester

Vi har hunnit med en hel del på några veckor. Så mycket att jag inte ens har tittat åt en dator. Men nu sitter jag här igen. Tack för alla kommentarer med, ska besvara dom med sen!

Midsommar firade vi hos bekanta till familjen i Kopparberg. Och för att vara traditionen trogen blev det både jordgubbar och REGN! Det var uppehåll hela dagen fram till vi skulle äta. Från det att vi satt oss (i en carport) så öppnade sig himlen och sen öste det ner hela kvällen. Men med filtar och god mat gjorde det ingenting, vad är svensk midsommar utan regn??

*Jordgubbar och tårta åt vi inomhus eftersom regnet och åskan inte gav med sig.
*Medans andra faktiskt badade i det kalla vattnet!!
*Luna höll sig inomhus iallafall.

Men efter midsommar kom värmen. Och kanonvädret är orsaken till min frånvaro här på bloggen. Istället för den planerade Göteborgsresan åkte vi med Nina, Salah och Eya till Parken Zoo i Eskilstuna. En lagom dagsutflykt. 300 bilder tagna den dagen men här kommer några bilder.

*Vi han inte mer än in på området så hittade Rickard FATOMEN, och blev genast Rickard-3-år igen. Älskar den karln!
*Jag och Luna tittar på tigrarna. Och njuter av skuggan.
*Nina, Rickard, Luna, Eya och Salah.
*Eya sprang omkring överallt och kollade läget!

*Rickard och Luna kikar på marsvinen.
*Jag, Luna, Eya och Nina vilar en stund hos sköldpaddorna.
*Sen gjorde värmen sitt och vi satte oss i skuggan och åt glass och allt som var KALLT!

Sen var det dags för tvillingarnas semester i Ställdalen. Så vi begav oss norrut. Riktig sommarvärme, så det blev mycket bad i sjön. Grilla på kvällarna och ha det mysigt! Tvillingarna fick sova i husvagnen och det gillade dom. Sista dagen hann vi även med lite fiske.

*Rasmus, Jag, Luna och Rebecka har nyss anlänt.
*Första doppet i sågdammen för sesongen.
*Luna och Jennifer gassar i solen.
semester...

....även från bloggen.
Har varit på diverse äventyr i två veckors tid så nu har jag lite att skriva om.
Men det får bli när Luna sover för kvällen.. Men uppdatering kommer!

Semestertjejen

RSS 2.0