Sommartid

Det har varit mycket den här helgen men det började i torsdags:
Luna fick feber natten till fredag och på morgonen var den uppe i 39.4. Inte kul och lilla Luna var kramig och hängig och tyckte livet var jobbigt, stackars liten. Hon har inte haft nån febertopp förut. Så det blev inget besök hos Nina och Eya. Det får bli en annan gång. Senare på eftermiddagen höll febern i sig, 39.6, men vi bestämde oss för att åka ut till Fällersta iallafall. Vi har hjälpt till att stycka kött. 250kg kviga, så det tog hela helgen. Så nu är frysarna fulla där ute. Vi tog inte med oss något för vi har ju knappt en kvadratmeter frys som redan är smäckfull. Blir bättre sen när vi flyttar! Lunas feber gick ner och på lördagen så var hon nästan feberfri. Skönt att det inte var 3-dagars... Men nu är hon snuvig och hostig istället. Hon har haft roligt och Rosita har gett henne sin fulla uppmärksamhet hela helgen. Helan och halvan hehe!
Tack för en väldigt trevlig helg!!
Bilderna blr större om man klickar på dom!

*Luna på väg till farmor, febrig men på bra humör! Mössan har gammelmormor stickat, med matchande raggisar och tröja med luva! Fina vårfärger!
*Anders har langat fram första fjärdedelen när vi kommit fram.
*Och pappa Rickard visar Luna hur vakumförpackad köttfärs ser ut.

*Mitt i allt så fick Rickard och Anders åka iväg och ploga, för det öste ner snö.
*Rebecka och Rosita, 2/5 av tjejligan!
*Rosita och Luna spenderade mycket tid tillsammans. Luna i gåstolen och Rosita förser henne med grejer eller bjuder på skjuts.


*Lördag kväll åt vi god mat och Luna fick sitta och peta i sig bitar av potatiskroketter själv för första gången. Det var roligt vill jag lova. Och det mesta hamnade faktiskt i magen och inte på golvet!

*Förutom mycket jobb, så har det varit mycket bus och ännu mer mys!

Efter en lugn söndag åkte vi hem igen, och idag har vi pysslat lite här hemma. Luna snorar och hostar idag med humöret har varit på topp!
Alltid är det någon som torskar på att ställa om klockan och det gjorde vi i söndags, men att ställa om klockan till sommar tid är ju ett vårtecken om något!

Kommentarer
Postat av: Nina

Ja, om hon är sjuk så mår hon nog bäst hemma. Det kommer en del folk så dt kan bli jobbigt för henne annars. Men Eya kommer att vara med då Salah jobbar.



Fina bilder och det verkar som att ni har haft det riktigt trevligt! :) Kul att man kan åka bort till familjen lite då o då!

Otroligt gullig mössa Luna har på bilden i bilen! :)

2009-03-30 @ 15:38:46
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

usch då. så många bebisar som är förkylda nu. å så håller det i sig jätte länge verkar det som. jag hoppas att Luna mår bättre snart..



trist att hon inte gillar vatten. men vad ska man göra? har ni provat att ta henne till någe större ställe? vet inte om det skulle hjälpa iof.. jag är jätte glad att han gillar vatten. man får vara glad så länge det varar helt enkelt. det kan ju vända..



brunchen var kanon! helt underbart. längtar med till sommaren då man kan sitta ute och käka. gud va mysigt!

2009-03-30 @ 16:19:21
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Judit

Hoppas ni får en lika underbar helg som vi hade i götet då! Det är bra att få komma bort men ändå¨billigt och snabbt.. Det var iallafall skönt att vara där även om det vi gjorde inte var något vi inte hade kunnat göra här hemma. :D men frukosten var riktigt god och den får man ju bara serverad på hotell! (hemma hinner allt mögla om man skulle ha de valmöjligheterna)

2009-03-30 @ 19:27:26
URL: http://elektron.blogg.se/
Postat av: L

Åh stackars pluttan. Jag hoppas min dotter slipper få min förkylning eller vad det är. Så synd om barnen när dom är sjuka.

Ja jag är också riktigt trött på slask och snö nu!!

Vill ha vår och sommar!

Ska bli kul och se vad för sommar/vår nytt som kommer komma i butikerna. Behöver köpa en hel del till mig också,sånt jag kan använda både som gravid och efter då man fortfarande har grav vikt kvar.

hihi bara 3 mån kvar! Magen växer så det knakar! =)

Hoppas sötisen blir frisk snart!

kramis

2009-03-30 @ 20:16:31
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Nina

hejhej! hur är det med er?

2009-03-31 @ 11:24:32
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (synlig enbart för mig)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0