glass i kylskåpet

..... ja precis, jag har ställt 2 liter glass i kylskåpet över natten. Vad glad man blir när man är sjukt sugen på glass, man vet att man nyss har köpt och att det finns hemma och sen har hela smält.. Men men man får ju skylla sig själv =)

I morse kom Ronny och hämtade oss. Blev en snabb vända till banken och sen ut till Fällersta för att passa gullmonstren (länge sen nu) så det var kul! Lunis var överlycklig att få komma till Nanno och leka med Rosita. Jättemysig dag och Nina och Eya tittade över på middag och lekstund. Nu har även Humle, Silva och Tuffs och dom andra i stallet fått en ny kompis! Superfin brutta! Tiina skjutsade hem mig och hönan och hon sover som en sten. Dax för mig med att sova, det är en dag i morgon med. Jobba mellan 10-18. GODNATT!

Dagens låt : Celine Dion - The power of love
Hörde den gamla godingen på radion idag när
jag skalade potatis. Flera år sen jag hörde den
sist. Och jag kan nog lova att ALLA har fått
uppleva the power of love någon gång.... =)

Min dag!!

För att avrunda detta födelsedagsmaraton så är det min födelsedag idag! Blev överaskad av mamma och pappa som kom och bjöd oss på kinaresturang =) Tack snälla för det. Nu har jag precis tagit fram 2 kladdkakor från ugnen sen blir det en sväng ut till Fällersta. Berättar mer senare! Kram på er!

Dagens låt är: Eva Dahlgren - Ängeln i rummet
Jag vaknade inatt och hörde den spelas om och om igen
i mitt huvud. Vad det betyder vet jag inte men jag blev
otroligt rörd. Tack alla ni som håller ett vakande öga på
oss som fortfarande lever våra liv på jorden.

Jennifers dag!

Födelsedagarna haglar tätt mitt i mörkaste hösten. Idag är det Jennifers tur att fylla år! STORT grattis till dig med!


Jenka och Lunis i gamla lägenheten.
Tror inte jag har någon bild där inte Lunis är med =)

Annars har dagen inte bjudit på något spännande. Ronny och Sofi visade stort mod och kom på besök trots min förmodade svininfluensa. Idag är jag dock bättre än vad jag var igår. Tvättat har vi med gjort men inte så mycket mer. Och för att jag är sjuk och lat så hänvisar jag till gårdagens-dagens-låt eftersom vi har ett till födelsedagsbarn idag!
Over and out!

Tessans dag!!


Idag är det Tessans födelsedag! STORT Grattis och hoppas du får en mysig dag!

Tessan och Lunis i gamla lägenheten!


Här hemma råder allmänt kaos.. Jag känner mig riktigt krasslig och har hållt mig i vågrätt läge så mycket som har gått. Har kollat på Bamse och lilla åsnan med Lunis men nu sover hon, sen ska hon få gå ut och leka med pappa. Lite senare kommer lillebror, mamma och pappa om dom törs kika in. Dom är sjuka hela bunten så vi kan ju kanske dela bakterier. Tror det får bli ett kort inlägg, orkar ingenting idag. Hoppas ni andra är friska och krya!!

Dagens låt ägnas Tessan: Happy Birthday

Jobbat

Idag har det varit en lång dag. För min del började den med sovmorgon. Rickard gick upp med Luna så jag fick sova lite, och guud vad skönt det var! Sen har vi tagit det lugnt, ätit resterna av våran tacos-fredagsmys-kväll vi hade igår. Vädret har ju varit så tråkigt men Luna lyser ju upp vilket höstmörker som hellst. Glad som en sol jämt lilla älskligen. Sen vid 16 var jag på jobbet. Kul dag med kalas och trerätters middag! Rickard och Luna fick besök av nanno o faffa under kvällen och innan det var dags för dom att åka hem kom dom och hämtade mig, TACK! Så nu är jag hemma igen och ska välta omkull i soffan, är så sjukt mätt! Sen blir det att krypa ner hos hönan som fick somna i våran säng. Gud vad man saknar henne när man inte är hemma!

Får ju inte glömma dagens låt! Det måste ju bli
Keri Hilson feat Ne-Yo, Kanye West - Knock You Down
Otroligt skön låt. Den spelas överallt och den är given
när jag och Lunis har städdag. Den gör mig glad helt enkelt!

Det var dagen i korthet och nu ska jag lyssna färdigt på låten sen väntar älsklingen och soffan! Solong!

Höstmörker

Nu är det faktiskt riktigt mörkt ute på kvällarna. Två dagar i rad har jag tagit en kvällspromenad till Konsum medan Rickard har nattat Luna. Börjar kännas i kroppen att jultiderna närmar sig. Och första snön brukar ju komma på min födelsedag som stundar om en vecka. Och i år blir det en riktig helyllejul hemma på granrisvägen. Förra året åkte ett par ljustakar upp men mer än så vart det inte. Uppesittarkväll i Löa och Julafton i Fällersta såklart. Undrar vad Lunis kommer säga om julgran? Fröken klåfinger är på allt man säger ajaj om. Jaja det är en senare fråga.

Igår var jag och Luna en kortis hos Erika medan pojkarna var nyttiga och sprang. Sen gick vi hem och Luna var skitsur och ville inte äta sin mat. Så hon fick sitta i mitt knä och äta själv. Och ni kan ju räkna ut att både jag och hon hade ett lager kalops på både armar och ben efter det. MEN hon åt upp hela burken. Har aldrig hänt. Är nog dags att hon får börja finslipa ättekniken och börja sköta det själv. Man glömmer att hon är stor nu =)
Redan torsdag. Och på lördag ska jag jobba och även sista helgen den här månaden. Kul med lite jobb! Annars så blir det nog Fällersta i helgen. Lunas nanno kom i morse med god frukost och trevligt sällskap.

Till något helt annat så har Rickard kollat upp musik. Luna dansar så fort dom gör reklam för Muse på tvn. Och shit var bra dom var! Fastnade för första låten Uprising. Dock kom jag på varför, den är nästan oförskämt lik Marilyn Mansons Personal Jesus. Inte låten i sig men soundet är väldigt likt. Man kan inte lysna på den utan associera till Mansons cover. Jag ska nog börja med dagens låt igen. Musik är något som står mig otroligt nära. Börjar imorgon!

Ha en bra dag för det ska vi ha!!

febertopp

Luna är fortfarande sjuk. Natten som var hade hon nästan 40 graders feber och den har varit fortsatt hög hela dagen. Den hade gått ner något innan hon somnade för kvällen så vi får hoppas att det ger sig. Svårt att veta om det är något influensaliknande eller om det beror på alla tänderna som kommit upp. Hon håller humöret uppe iallafall, lilla hönan.
Dagen har inte vart speciellt händelserik. Rickard var ledig så vi har pysslat om våran sjukling här hemma. Städat och tvättat och bakat en kladdkaka. Var tvungen att gå till affären och köpa alvedon till Lunis så då passade jag på att gå över med lite kladdkaka och grädde till Erika och Fredrik. Blev så mycket för bara mig och Rickard.
Nu sover Luna och jag och Rickard ska kolla på våra egna favvonördar i The Big Bang Theory.

VI HÖRS!


Mycket

Jag har helt enkelt inte haft något intresse för att blogga. Det har varit en jobbig period. Men livet går vidare och även bloggen lever vidare =)

Mycket har hänt de senaste veckorna när jag har varit frånvarande härifrån.

- Luna har börjat GÅ! Japp hon tog god tid på sig. Är så stolt över henne, och man inser att hon faktiskt börjar bli stor!

- Jag har börjat jobba lite. Tre dagar än så länge, men det är skönt att kunna ta det lugnt, så Luna får vänja sig med att det är OK att jag är borta vissa dagar. Superbra arbetsgivare.

- Rickard har börjat plugga upp ett par ämnen, och även fått nytt jobb.


Vi har varit i Ställdalen och hälsat på, många promenader i skogen och plockat bär och svamp. Spelade brännboll en dag och Rickard roade sig med att ta kort precis när man skulle slå iväg bollen. GUUUUD vad rolig man ser ut! Himla kul med brännboll, länge sen man spelade. Vi han även med en sväng till Ludvika och Luna fick nya höstskor och en mössa. Träffade Natta och Noel med, alltid lika roligt, saknar er. Och Luna fick så fina kläder i efterskott. Tack!



Har även hunnit med en hel del ute i Fällersta, och även besök här hemma. I fällersta har det varit allt från filmkvällar, och besök av Nina och Eya, till att göra ny hage till hästarna i bitande höstväder. Men det är skönt med hårt arbete, slippa tänka och känna att man åstadkommer något. Tack för allt!

Sen har Luna haft sin fösta ögonfluss... inte  roligt alls, men värst har det ju varit för Luna men hon har tagit det otroligt bra. Skulle jag behöva gå upp ett par gånger per natt och behöva badda ögonen i varmvatten för att kunna se något skulle jag bli grinig. Men inte Luna. Igentäppt i både ögon och näsa och när man tänder lampan så sitter hon där med ett leende på läpparna. Ett litet änglabarn är vad du är vännen!!

Mycket bilder är tagna men inte inlagda än. Ett bildkollage får det nog bli i nästa inlägg!

Tack vänner och familj för att ni finns där!



RSS 2.0