Höst


Japp nu har termometern varit nere på 8 grader, regnet har öst och höstvindarna har blåst riktigt ordentligt. Det är många som blir deprimerade när det blir höst. Men det blir vad man gör det till, vi bor i sverige. Större delen av året är ett enda mörker. Man får helt enkelt plocka fram sina mysiga och pyssliga sidor! Jag vågar nog påstå att det här är den finaste tiden på året! Träden skiftar i färger, och fram till snön kommer är det riktigt mörkt. Vintern däremot kan få vara ett par månader kortare men hösten är aldeles lagom! Marknader och massor med bär och svamp i skogen. Krypa ner i ett bad och tända några ljus. Mys gott folk, mys! Tids nog kommer vår och sommar tillbaka men än så länge får ni knapra vitaminer och försöka hålla er positiva! Alla är ju som sagt inte höstälskare som jag!

jobb

Nu känns det som att jag bara jobbar och jobbar... men det är ju det jag vill just nu så jag klagar inte :) Nu är jag iaf ledig fre-lör. Vi får se vad dagarna bjuder på, men jag är lite sugen på Nora-marken. Passa på att hälsa på mormor lite! Nu ska vi åka ut till marieberg en stund sen något ätbart. Trevlig torsdag alla!!

Göteborg

I torsdags åkte jag till Göteborg med jobbet! Vi hade tur med vädret och resan gick bra till slut. Det började med att tåget ersattes med buss, inte så bra om man ska ha med sig rullstol och lift...efter bilfärd till Hallsberg så var vi på väg söderut! Jättefint på hotellet och en underbar hotellfrukost. Såklart ett besök på Liseberg. Köpte kaninöron till Luna och det manligaste jag kunde hitta i den rosaglittriga souvenir-affären var en svart pappa-tandborste så det fick Rickard. Köpte även en liten handväska på HM som Luna suktat efter länge. Hon har ju faktiskt fyllt år lilla vännen! Kom hem vid nio på lördagskvällen. Gillar Göteborg så lite sankar jag stället, och framför allt hotellfrukosten :P
 
Vi bodde på Scandic Europa. Ett stort plus var att det låg vägg i vägg med Nordstan. Sen kunde man även ta "innevägen" till tågstationen, Jag skulle haft ett enkelrum men av någon anledning fick jag ett dubbelrum =) men jag klagar inte! Dock var det ca 2 km till Liseberg.


Sen har vi ju haft besök av Lilla Sonny! Luna fick sagoböcker och fingerfärg!
Tack tack snälla ni =)


Luna hade jätteskoj med fingerfärgen. Första gången hon målar med det!

Idag är Luna på dagis igen, åter på 15 timmar i veckan. Känns bra med tanke på att hon vantrivdes så i somras. Nu är det som vanligt igen på hennes avdelning så det blir nog bra nu igen, Jag ska förmodligen till kontoret en sväng och sen till VC. Hösten gör sig påminnd, har fått urinvägsinfektion. Blä...

2 år med världens finaste tjej

Den 17 Augusti fyllde hon lilla hönan! Fattar inte att tiden går så fort! Vi har firat lite  grann men vi skjuter på resten, så många som vill fira! Anledningen är att jag åker på en resa med jobbet imorgon och kommer hem på lördag. Sen blir det mer fira =) Idag är Jennifer och lilla Sonny i stan så dom kommer hit på blåbärspaj om en stund! Ska bli skoj! Tråkigt nog blir det inga bilder idag, har inga på den här datorn, den andra är svårt angripen av virus för tillfället! En liten uppdatering iallafall!


nada

jag har verkligen ingenting att skriva om.... bjuder på en gammal goding från förra sommaren!


Eya och Luna

blåbär och fästingar

Efter en jobbig vecka så börjar det repa sig med saker och ting. Jag har jobbat och Rosita har varit här och gjort oss sällskap. HUr som hellst så har vi haft det jättemysigt i Motala med Nina + familj och Tanja och Markus. Hyrde stuga vid Varamon. Väldigt fint men vädret kunde ha varit bättre. Rickard och Salah badade oavsett temperatur och väder. Men det kan fan inte ha varit mer än 16-17 i vattnet. Isade i benen.

Mina hjärtan vid Varamon


Nina har inte långt kvar nu, tjockisen =)


Eya och Luna mumsar chips, Tanja håller ett öga på dom så
vi fick bädda!


Luna i sängen som hon och  jag delade!

Idag har jag och Luna varit i tvättstugan och däremellan ute och lekt. GIck till skogen och åt blåbär och hallon. Lunis sov middag och sen vid blöjbytet hittade jag en fästing på henne. Jag tycker det är så äckligt med dom hemska små blodsugarna. Fy fasen... gick en timme så fick jag plocka en på mig själv också. Mitt livs första fästing!! BLÄ!

Gott! OCH nyttigt =)


Äckligaste jag vet!

RSS 2.0