Snöar

Det är som om änglarna i skyn pudrar florsocker på oss. Lätt flygit snöfall över Örebro. Idag skulle Luna få vara kvar och sova på dagis. Hon gillade inte att jag gick idag men nu ska jag snart hämta henne igen, lilla hönan. Hoppas det gick bra, men dom skulle ringa om det inte gick och jag har inte hört nått. Idag ser det ut att bli en tur till Fällersta när vi kommer hem från dagis. Och ikväll blir det workout för mig. Börjar få "tillstymelse" till muskler på mina annars så beniga armar, höhö! Älskar när träning börjar ge resultat =)

Dagens låt blir Yohanna - Is It True
Islands bidrag i Eurovision 2009, (som
jag inte såg...). Hör den överallt, och den
är riktigt bra faktiskt. Fin låt som man
kan skråla med i =)

Nu ska jag hämta Lunis!! BYE!

torkar tårarna...

...för det är ju helt sjukt vad man garvar åt RAW comedy club på 5:an....... tack gode gud för ståupkomiker som vet vad dom sysslar med! Brukar ni missa det så är det eran förlust.......

nåväl... hur som hellst så är vi mitt inne i Lunas inskolningsvecka på dagis. Och jag tycker hon tar det bra måste jag säga. Roligt att hon får lite fler kompisar! Och för att få skryta lite så är hon väldigt omtänksam. En till liten tjej som är mindre än henne skolas in samtidigt, och när Luna hör att hon gråter så går hon direkt dit med en leksak åt henne. Jag lovar att det gör ont i hjärtat av kärlek till sin dotter, när en superstolt mamma står och ser på!

Annars har vi inte gjort något speciellt utan låtit rutiner råda för att underlätta vardagen. I helgen var vi ute i fällersta och kom hem idag. Jättekul som vanligt, och Luna har tillbringat mycket tid med sina fastrar och farbröder. Med rutinerna så har jag även kommit igång med träningen ordentligt igen efter julledigheten. Och det känns skönt. Så nu kanske jag kan börja simma med Erika med, som jag har sagt så länge..!

Till något helt annat så kan jag äntligen få berätta att min Jennifer ska få en liten bebis-kompis till Lunis! Ska bli så himla kul! I sommar kommer den, och gud vad vi längtar =)


Mor och dotter

Sist men absolut inte minst..
Dagens låt: Volbeat - Still Counting
Tränar som en dåre till den låten!
Älskar den!

Första dagisdagen

Kl 13.30 var vi där och togs emot av fröken som skulle skola in Luna. Luna kollade runt lite och provade leksakerna, och vi fick lite information. Efter en stund var det dax för barnen som sov att komma upp och för barnen som var ute att komma in, och det gillade Luna. Rosita fick komma över och hälsa på på sin gamla avdelning och tog hand om Luna en stund och dom busade med dom andra barnen. När det var dax för mellis så gick vi hem och Luna slocknade direkt i vagnen. I helhet så gick det väldigt bra, hon fick beröm för att hon var så duktig att prata för sin ålder och det är ju roligt att höra! Fröknarna verkade väldigt bra, och Luna fick förtroende för dom redan första dagen. Resten av veckan ska vi hälsa på en timme i taget på förmiddagarna så Luna får lära känna barnen och så. Och nästa vecka får hon stanna lite längre! Ska bli kul!

Till något helt annat så hittade Rickard en massa goa bilder på små utklädda bebisar:


Visst är dom för GOA! Bilderna är klickbara om ni vill se i helbild!

Dagens låt är Phantom Planet - California (The O.C)
För ni kommer väl ihåg The O.C? Jag var helt fast i
den serien iallafall när den gick. Det lutar nog åt ett
O.C maraton snart, fick nämligen veta att Rickard
inte såg den =P..

dan före dan

Igår var Rickard ute hos sin mamma och hjälpte Anders så jaag och Luna viste inte riktigt vad vi skulle göra. Men efter att Luna sovit middag och ätit lite följde Erika med oss till Anneli och hälsade på. Det var länge sen så det var roligt att träffas! Luna var inte alls blyg denna gång och hon fick leka med några av Annelis många halsband. Det var kul! Vi fikade och hade trevligt en god stund sen begav vi oss hem igen i kylan.
Idag är det tisdag, alltså min sovmorgon-dag när Rickard går upp med Luna. Även idag åkte Rickard med Anders så jag och Luna ska ta och sortera lite tvätt och plocka här hemma. Och förbereda för imorgon när det är första gången på dagis! Spännande ska det bli! Både jag och Rickard följer med och kollar läget. Jag tror Luna kommer ha jättekul, men jag berättar mer imorgon när vi kommer hem!

Det är inte klokt vad tiden går. Stora tjejen börjar på dagis redan!

Årets första "dagens låt" blir:
Israel Kamakawiwo'Ole - Somewhere over the rainbow
Är det någon som kan framföra denna låt på bästa sätt så är det han.

10 Januari

Dagarna bara går och jag hinner ju knappt sitta här... Hur som hellst så har vi firat nyår hos Nina och Salah och efter det åkte vi ut till fällersta. Rickard har jobbat och jag och Luna har hälsat på där. Rickard har genomlidit magsjuka och Luna har haft feber. Och jag har haft obeskrivligt ont av en visdomstand som kommit upp. Jag har ju underskattat tandvärk kan jag säga... gud vad ont det har gjort. Har gått på smärtstillande för det tryckte på käkmuskeln och säkerligen nån nerv med. Rickard hade samma sak samtidigt så det har varit små tuggor som gäller. Nu är det iaf över, tack och lov.

Idag var vi ute i fällersta sen när Rickard kom hem åkte jag till Isabelle för att slinga hennes hår. Sitter här och väntar på resultatet. Igår gjorde jag även slingor på Sofi, och det blev bra. Kusinerna har bakat så nu sitter vi och mumsar negerbollar och tigerkaka. M M M!


Efter att folien setat i kunde vi konstatera att det hade fungerat. Så då var det bara att skölja ur.


Dom goda negerbollarna! Den platta hade vart i mikron, men gud vad god den var varm!


Och det här blev resultatet! Kolla vilken snygg kusin vitamin jag har!!

Så där ja, nu har vi ätit burgare, riktigt gott! Och snart är det dags att åka hem till Rickard och Luna! Och nu blir det lite mer inlägg är det tänkt. På onsdag är med Lunas stora dag med, då hon börjar på Dagis! Spännande!


RSS 2.0