Äppelpaj!

Idag efter att Lunis gått till dagis har jag haft tvättstugan och försökt mig på att baka svärmors äppelpaj! Har fått receptet en gång men vart jag lagt det har jag ingen aning om... Hur som hellst är det en improvisation med denna paj i bakhuvudet. Hoppas den är ätbar, för vi tänkte plocka med den hem till Nina, Salah, Eya och lillasyster som kommit nu! Om dom orkar förståss, många som vill se lilltjejjen!

Annars så ska jag till jobbet på fika senare i eftermiddag. Ska tacka av en tjej som ska gå hem och vänta på sin bebis som kommer i November. Mycket bebisar nu =)


Galen bild på två galna kompisar =)

Kräftor!

Nu ska jag om några minuter till jobbet. Sen senare ikväll åker vi till Ställdalen! Imorgon blir det kräftskiva! MYS!

Pappa-Luna-tid

Hej igen =) Snart en vecka sen jag lovade ett inlägg.... men vi har:

* Firat 5 års förlovningsdag! Luna övernattade hos farmor och Jag och Rickard gick ut och åt. Blev kinamat på Muren. Sen åkte vi hem och hade en riktig myskväll, kollade på film och åt onyttigt gott! Skönt med en gemensam sovmorgon med!

* Luna har haft Rosita på besök! Blev en ute-dag på gården med Lazia.

* Haft Lunas mormor och morfar på besök! Luna fick sin present, små stolar från Ikea. Mycket uppskattat för nu kan hon sitta vid sitt lilla bord och leka med "sko-huset".

* Tagit en skogsrunda med Didar. Hittade 1 stackars kantarell men massor med trattisar. Ska ut igen om en vecka för dom flesta var väldigt små än.

* Träffat Eya med familj, väntar på att lillasyster ska vilja komma ut! Inte många dagar kvar nu!

* Gått Brickebacken runt med Erika och Clea. Shit vad den ungen växer! Måste på allvar ses oftare när man faktiskt är grannar =)

Fast mest så jobbar jag ju. Och då är det pappa-Luna-time! Och hon är ju som alla första döttrar pappas tjej!


Jag jobbar ju en del.. men Lunis tas väl omhand av pappa Rickard och
farbror Ronny om dagarna!


Och dom tycker det är lika kul som Luna...


Ny var det pappas tur att snurras av Luna!


Luna hittade ett eget hus!


Myser med Ronny och Sofis nya kattungar Aaron och James!
baaaajs =)

YES YES YES!! Av de 2 miljoner ggr som Luna suttit på toan sen i somras, så har det idag resulterat i bajs! Och tidigare idag kom även en skvätt kiss! Stolt man blir i hjärteroten! Första steget mot blöjfrihet! Hade inte så mkt mer att säga idag så det blev ett bajsinlägg! Återkommer imorgon när det är en alldeles speciell dag....


Något suddig bild på duktiga tjejen! (tagen på 2års kalaset)

Fingervantar

Japp idag fick luna med sig fingervantarna till dagis. Nu börjar hösten kännas och löven gulnar! Idag kanske hon ska hem till Nanno efter dagis. Fritt fram för att göra sånt som Luna inte kan vara med på, tex måla byrån i hallen? Färgburken har stått där i skrubben sen vi flyttade hit! Vi får se.

I helgen har vi varit i fällersta. Skördartider så det har varit en del att göra, jag och Rosita och Luna har roat oss! Söndagen spenderades på jobbet. Och Luna och Rickard var på stubbrace på nyskördade gärdet. Första gången Luna var på stubbrace var hon blott en vecka gammal! Första gången hemma hos Nanno.


Lunis hemma hos Nanno. Sitter på Marias snälla häst!


Sen har vi varit på Noramarken. Luna sover på vägen dit..


Hälsade på gammelmormor och fick äta hur många kex hon ville =)


Luna Rickard och Lunis morfar! Luna fick välja en ballong och det
blev ett flygplan! Tack mormor och morfar!


Bill och Bull


Luna och hennes idol Rosita!

Skriver ett längre inlägg imorgon om vad vi haft för oss.... =)

kantareller

Yes igår tog jag och darligen en trip ut i skogen och försökte hitta gulingar... hittade vi några? Javisst! Massor, räckte till många kantarellmackor! För övrigt så har jag jobbat men nu är jag ledig i några dagar. Imorgon ska jag ta mig an frysen och rensa i kylen. Håller på frosta av. Blä. Sen ska jag försöka tvätta lite medans Luna är på dagis. Trimma gräs hos svärmor och sen hitta vantar till Lunis... kort uppdatering men jag skriver mer imorgon!

RSS 2.0