Snart slut på mars..

Usch vad otålig jag blir när vädret inte kan bestämma sig om det ska vara strålande sol och varmt eller snålblåst, snö och minusgrader. Men på fredag är det ju 1 april så då kan man ju inte vänta sig annat. Men glad skulle jag bli om värmen kunde komma nu! Jobbar ett par dagar till den är det helgledigt för min del. Skönt! Som läget är nu har jag nyligen slutat, Rickard träffar kompisar och Luna sover hos Nanno. En kvällsmacka skulle sitta fint nu så ska jag försöka sova... själv!

Nina surfade på Meny och hittade mig och Sofie! Himlars vad kul vi
hade den kvällen! Januari 2010.. kanske är dags igen Sofie???

skor

Äntligen börjar vintern kännas avlägsen. Minusgrader igår kväll men det går åt rätt håll iallafall. Denna vecka har jag jobbat och jobbat. Igår åkte vi till Skopunkten och köpte skor till Luna. Ett par gummistövlar och ett par gummistövlar med foder i, samt ett par vårskor. Alltså 3 par skor för endast 223 kr. Lagom tycker jag :)

Tuffingen har fått solglasögon också =)

Ledig helg!

Vi har hunnit med en del, blir så när man har en ledig helg. Vi har träffat Eya, Isra, Nina o Salah och sen vart ute i Fällersta. Luna har varit väldigt mammig så det slutade med att även jag sov över! Mysigt värre! Igår kom även lillebror Freddie och hans Sofia på kvällsbesök, lite muffins och saft sen åkte dom hem. Idag har jag jobbat hela dagen lång och nu väntar jag på att Luna o Rickard ska komma från Farfar Micke! Nu ska jag ta mig an kattlådan sen äta lite kvällsmat. Imorgon jobbar jag kväll så vi får finbesök av Clea, Erika och Fredrik till lunch! Och Luna ska till dagis.

Katten som älskar vatten :D

fiskmåsar

Tillbaka efter en vecka med kräksjuka och öroninflammation. Våren är på väg vill jag tro, när solen lyser och snön smälter. Idag när vi gick från dagis sa Luna: Kolla mamma dom där stjärnorna snurrar, och pekade i skyn. Kollar upp och får se små små fiskmåsar sväva långt däruppe =) goa unge, som fick syn på det största vårtecknet av alla! Firat kusin Isabelle har vi gjort på 15års dagen och här om dagen kom hon till oss och bakade frysen full i muffins! Tusen tack, får du gärna göra fler ggr ;)
Sen har vi även träffat Nina med familj, som nyss kom hem från Paris. Roligt att ses igen, Luna tyckte att det var dags nu. Luna har sovit ett par nätter hos Nanno och lekt och lekt och lekt med Rosita. Sen har vi planterat lite blommor här hemma. Luna fick plantera sina egna.
Jobbat så klart, men helgen som kommer är ledig! Då får vi se vad vi hittar på!

Prinsessan Luna planterar sina rosa blommor i sina rosa krukor

Katten gillade dom. Och det dröjde inte förän Luna hade "plockat"
blommorna... tur att det fanns så mycket knopp!

oooont...

Som om det inte räckte att vi alla skulle få magsjuka så har Luna fått öroninflammation... Hon har aldrig varit så ledsen och haft så ont. Värker i mammahjärtat =(. Hon har ju knappt varit sjuk i sitt liv än så länge. Blev jourvårdcentralen igår. Och där konstaterades det att det var öronen det handlade om. Och medicin skrevs ut, men problemet är fortfarande inte löst. Det är OMÖJLIGT att få i Luna Kåvepenin. Och jag trodde ju att utveckingen gått så långt att man smaksatt äcklet så det över huvud taget är möjligt att få i en tvååring... men nej. Det smakar fortfarande som att gå ut i soprummet och slicka på något mögligt. hon ska dessutom ha 15 milliliter om dagen. 22 mml har sprutat ut och på sin höjd har hon väl råkat svälja 1-2 mml... Helt värdelöst. Tummen ner för att Kåvepenin smakar arsel.
Väntar på att ringas upp av vårdcentralen, bara 8 timmars väntetid för rådgivning. Är inte ett dugg imponerad av systemet för tillfället. Tur att alvedon och ipren finns...

Nu ska vi äta pepparkakor istället. Hittade en bild från i julas
när vi hade julpyssel!

äckelsjukan

det har slagit till på granris 10.... magsjuka, diaré för att vara exakt. Två som skiter och en katt som spyr... Och jag har hittills klarat mig. Morgondagen blir till att tvätta och ta hand om en mammig sjukling. Hoppas på bättre mående imorgon!

Mycket film nu, Lunas favoriter är Barbie och Lillefot och Mussepigg.

RSS 2.0