Loppis

Jobbat, shoppat och tittat på lilla sötisfölet, kan nog sammanfatta de senaste dagarna.

Luna och Rickard är och handlar tills imorgon, och jag fick en stund för mig själv. Jobbar 15-22 ikväll. Imorgon är det loppis här i Brickebacken och vi tänkte försöka bli av med lite grejer som inte används längre. Mamma, pappa och Queenie kommer hit och hjälper till! Senare på eftermiddagen åker vi allihopa till Fällersta för att fira Rickard och Rosita som har fyllt år. Mat och fruktsallad blir det! Ska bli kul!Nu är vi snart inne juni. Många som fyller år denna månad. Och från och med den 20 juni har jag semester i 2 veckor. Första gången på flera år som jag är ledig på midsommar!

home

Sådär nu är vi hemma. Avslutade vistelsen i Fällersta med en joggingrunda med Rebecka och tacos på det. Mums! Sen fick jag vitaminer av svärmor, så nu ser jag inte ut som 7 svåra år och slipper ha hjärnan i fotknölarna. Har inte riktigt varit på topp ett tag man man säga. Nu ska jag bara komma ihåg att ta vitaminerna varje dag! Men nu känns det bättre. Idag har jag jobbat 11.5 timmar. Rickard har jobbat och Luna har varit på dagis. Blåst så in i skogen har det gjort med och imorgon är det klass 1 varning, bäst att ta jacka till jobbet tror jag.

Innan läggdags ville Luna promt ut och cykla, och det gjorde vi också. Ett varv runt
kvarteret blev det med trehjulingen, klart att vi glömde nya cykeln hos Nanno.
Efter det blev det ett bad för tjejen och sen krypa ner under Bamse-täcket!

på bättringsvägen

Har varit krasslig i ett par dagar men nu går det mot bättre tider. Idag är jag barnvakt ute i Fällersta. Har nyss tagit en powernap med Luna så nu ska vi gå ut och titta på hästarna.

Vi får väl se om den här lilla skönheten vill bli mamma snart. Vilken dag som hellst nu.
Vi längtar efter föl!!


Kul kväll!

Vårruset gick riktigt bra! Härliga tjejer och bra väder. Blixtrade lite över himmeln när det var dags att åka hem men det gjorde inte så mkt. Vi han ju ha picknik iallafall! Och det var riktigt skönt att krypa ner i sängen sen när man kom hem!

Här är en av många bilder som togs av Rickard!

Kul kväll!

Vårruset gick riktigt bra! Härliga tjejer och bra väder. Blixtrade lite över himmeln när det var dags att åka hem men det gjorde inte så mkt. Vi han ju ha picknik iallafall! Och det var riktigt skönt att krypa ner i sängen sen när man kom hem!

Här är en av många bilder som togs av Rickard!

Vårruset!

Yes alla tjejer, då var det dags! Spring, jogga, lunka eller gå/rulla fram genom stan ikväll kl 19.00! Jag befinner mig i sista ledet med stavar och rullstolar tillsammans med jobbet!

Den här veckan har varit ganska upp-och-ner vänd. 2 rum och ett förråd befinner sig i totalt kaos, men resultatet kommer bli super! Luna ska få det fint i sitt rum, datorn ska få byta rum och den 28 maj är det loppis i Brickebacken och då ska sånt som inte används bort! Dagarna går fort, jobbat, varit på Wilmas 4års kalas, grillat i Varberga med Nina + familj, varit på en riktigt bra föreläsning med Jonas Helgesson, låtit mattan i vardagsrummet smaka på högtryckstvätten och såpa (tack svärfar Anders för hjälpen) och så klart vänt lägenheten upp och ner. Kan även kallas vårstädning tror jag, fönstren ska få sitt också. Men det börjar dra ihop sig till en efterlängtad semester på 2 veckor. V25 och V26. Då blir det sol,bad och fiske och midsommar och en massa avkoppling!


Luna och Rosita förra sommaren!

Valborg

Valborg var fullspäckad med allt utom en brasa. Jobb fram till 16.30 och sen for vi norrut för att fira Rickards mormor som fyllde 70! Fika och tårta och Luna fick en massa chokladhjärtan. Sen åkte vi vidare till Ställdalen, åkte förbi brasan precis när den tändes men det var riktigt kallt ute och Luna var trött så vi åkte direkt till Skogsvägen 26. Efter en räkmacka gick vi och la oss och Rickard åkte tillbaka till stan för jobb och lite partajande. På söndagen hälsade vi på min farmor och sen följde Luna med mormor och morfar till Ludvika för att handla till grillningen. Jag passade på att träffa Sandra och hennes lilla Theo! En riktig liten gobit! På kvällen åkte vi till ställdalen igen och grillade, gud så gott det var! Farmor och Jennifer  och lilla Sonny gjorde oss sällskap! Efterssom jag var ledig på måndagen stannade vi kvar och passade på att träffa Natta, Noel och lilla Elliot! Blev lite vofflor på malmtorget i kylan men lika mysigt ändå! Rickard hämtade oss runt två och det var dags att åka tillbaka till stan. Lika skönt som det är att åka hem till skogen är det att komma tillbaka till civilisationen igen. Luna har haft det mysigt med mormor och moraf, åkt skrinda efter Queenie och spanat efter bävrar....

Idag är jag ledig men har ändå lite jobb att göra, och sen i kväll ska vi flytta rosenbuskar!

Nästa gång får kattis följa med!

RSS 2.0