listor

Vill göra en massa idag, men från soffan kan man åtminstone skriva listor på det som ska göras innan man glömmer bort det! Planerar Lunas rum och skriver inhandlingslista på det som måste handlas så får man ta resten en annan dag.

kallt som i graven

Vem kom på att det skulle bli nordpolskallt igen? För 4 dagar sen var det plusgrader och torr asfalt och nu är det en halvmeter snö och 16 minusgrader. Vill ha vår mer än någonsin. Idag är jag ledig iallafall. Barnvakt i Fällersta så ska snart ut och elda så man får upp värmen i huset. Och släppa ut kissnödiga hundar. Men först äggmackor och kaffe!

Tjejjerna! Ett år sedan skulle jag tro

sunshine

Det var värst vilket fint väder det var idag. Energin flödar så garderober ska rensas, tvättstugan bokad, renbäddas sen hämta Luna från dagis. Ledig idag så det får bli en liten familjedag. Vi får se vad dagen bjuder på. Handla ska vi iallafall göra och sen blir det köttfärssås o spagetti till middag. Ikväll ska Rickard iväg på smideskursen också.

Förra gången hade han med sig kameran på kursen!

Carpark

Igår fick jag äntligen lite tid med Luna. Hon går ju inte på dagis på måndagar. Så vi åt frukost och sen gick vi ut och gungade och tog fram trehjulingen, vilket var lönlöst för det var för mycket grus för att hjulen skulle rulla. Sen gick vi in och lekte med bilgaraget och åt lite lunch. Sen var det dags för mig att jobba. Jag ser henne knappt när jag jobbar som jag gör. Idag börjar jag kl 13 och slutar kl 22. Så nu efter jag lämnat henne på dagis ses vi inte förän imorgon igen. Då är jag iaf ledig =)

När hennes rum är i ordning ska den stå vid bilmattan

Kattis smyger på bilarna

Älsklingen!

5 februari

Min lediga helg i Bergslagens skogar förvandlades till tvättstugedag hemma i örebro samt jobb till kvällen... Jaja allt blir inte som man tänkt sig alltid. Imorgon blir det ledigt iallafall. Ska förhoppningsvis färga håret imorgon vilket blir rätt trevligt! Det behövs. Luna har varit med mig i tvättstugan idag, hon hjälper till med allt där ute förutom hanteringen av tvättmedel. Det får vänta några år.

Luna var även med när hon var mindre. Kortet måste vara
taget precis när vi flyttade till Brickebacken

2 februari

Kom nyligen hem från jobbet. Rickard kommer nog snart hem från kursen, så får vi se om han har Luna med sig eller om hon somnade hos farmor. Blir ett kort inlägg det här för nu är jag trötter och vill sova ;D

Eya ger Lunis en godnattpuss ;) bilden är tagen hemma hos Nina och Eya och Luna älskar att antingen hoppa i sängen eller låtsas-sova.

RSS 2.0