Lördag

Sådär, då har jag gjort mina 3 arbetstimmar för dagen! Imorgon blir det 12 timmar så ska jag få nått gjort får det bli idag. Grejar lite här hemma för snart kommer Rickard och hämtar mig. Styckas lite och ikväll blir det älgfilé! Mums! Har lite smått och gott från Hindersmässan. Rickard och Luna var där igår, så min frukost bestod av munkar idag :P Fast de va gött!

Älgkalven

lunch

Japp nu är jag hemma på lunch så ska jag tillbaka till jobbet sen. Rickard har dragit ut en visdomstand idag och Luna leker med Rosita. Kattis höll på ramla ner i toaletten idag igen. Kort update!

Till något annat hittade jag bilder från kräftskivan jag aldrig sett :D

Jag vet att det är mitt i vintern.. Äter dom inte med gillar kräftskivor!

Meeeeeee

Queenie

Dotra mii

Höstmys! ser fram emot vår-sommar och höst. Vintern kan va slut nu.

26 januari

Hej och hå, hemma efter en dag i fällersta. Rickard har hjälpt till att bygga "giraffstaket" till hingsten. Blir jättefint! Luna och Rosita är helt galna i barbiefilmer så dom har setat under filtar, käkat bananer och tittat på film. Nu är Rickard på smideskursen och Luna sover. Jag ska ta och lägga mig i soffan och läsa lite och imorgon är det jobb igen. efter det blir det Hindersmässan, så det gäller att klä sig varmt imorgon!

Bjuder på en tuff böna. Tror hon är runt 1 år på bilden!

vårfåglar

Imorse vaknade jag av att det droppade från träden och vårfåglarna kvittrade. Då känns det lite jobbigt att det bara är januari än.. 3 vintermånader till innan värmen kommer på riktigt. Längtar!

Än så länge kan man åka pulka iallafall.

besök

Igår efter jobbet kom jag hem och hade besök! Mamma o pappa 0 Queenie! Vi åkte en sväng till stan och skulle äta Lunch. Tyvärr kan jag inte rekommendera någon att äta på Mera Coffeehouse. Riktigt dålig mat. Sen handlade vi och åkte hem och drack kaffe. Rickard hjälpte pappa med bilen och jag och mamma lagade "rickards" älgburgare. Riktigt gott blev det! Hemmagjorda slår ju alla köpta burgare. Senare på kvällen trotsade dom vädret och åkte hemåt. Luna somnade inte förän halv elva.

Luna och mamma i soffan

Queenie ligger iaf still när man ska fota. Mer än vad Kattis gör :P

Behöver jag säga att dom hade jul :D

Krameli kraaaaaam

Idag ska jag hinna göra lite mat och plocka undan lite sen börjar jobbet kl 14! Hur ska man få tiden att räcka till?

länge länge sen...

Tömde min gamla mobil på bilder. Åh vad mycket bilder på Lunis när hon var pytteliten! Enjoy!

Lunis o farfar Anders

Lunis åker runt i röda faran

Tittar när Becka, Musse och Rosita åker skridskor

Träffar kompisen Eya på babycafeét

Sover hos mamma

Åker bilen

Gammelmormors fina sockar och mössa passar bra när
man är ute hos Nanno.


Kommer fler bilder lite senare!

01-01-11

Yes nytt år, nya möjligheter.
Igår jobbade jag. Men idag är jag ledig, så vi ska över till Rosi, Klas och Wilma och ha skoj. Pulka och snögubbar kan hända.. Imorgon jobbar jag igen och vi får se hur första veckan på nya året ser ut! Hoppas ni haft en bra nyårsafton!

Här somnar hon titt som tätt... älklingen

RSS 2.0