Fint väder idag

Hejsan
Igår var vi hemma och grejade hela dagen och på kvällen kom Erika och Fredrik på middag. Gott och trevligt verkligen. Blev öl, vin och singstar hehe. Tur man har grannar som är överreende! Lite senare kom grannen och hans tjej och så hämtade Erika sin syster och hennes kompis från konventum. Dom hade varit  på Ladys Night. Det blev 8 pers och 3 hundar! Luna var pigg och vaken fram till elva sen somnade hon. Och sov!! Trots Rickard och Fredrik på singstar med twisted sisters haha.. Men så har det varit från början, hon sover som bäst när det är ljud runtomkring. Den kan ju iof vara skönt att inte ha en bebis som är för lättväckt.
Idag vaknade Luna inte riktigt lika tidigt som igår, kl 8 gick vi upp och hon lekte i babygymmet som hon har börjat gilla nu. Förut har hon inte velat ligga där, men nu börjar hon få kontroll över händerna så nu träffar hon ju leksakerna. Rickard kom upp strax efter oss och var lite bakis. Så han har tillbringat dagen på soffan och Luna har mest ätit och sovit så dagen har varit lugn och skön. Rickard sover i den ena soffan och Luna i den andra så då är det bäst att skriva lite =)..
Imorgon är det ny vecka igen och jag känner på mig att den kommer gå ganska fort. Måndag eller tisdag ska vi träffa Erika och på onsdag är det babycafé igen så då tänkte vi göra ett nytt försök med Nina och Eya. På torsdag ska jag och träffa Anneli och Majbritt, dom är nyfikna på lilla Luna och sen är det ju fredag igen! Snart kommer väl Luna åka moppe och träffa killar haha =)... Nej nu ska jag ta något att äta sen är det nog läggdags!
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Nina

Ok, tack :) Första gången de får uppleva fars dag så ska man ju inte glömma när det är hehe

2008-10-20 @ 09:44:36
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

Har tänkt på det, men ändå känns det konstigt att prata med någon okänd om allt möjligt som tynger mig. Är helt kluven om detta.

2008-10-20 @ 11:28:00
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja, visst är den! Man blir faktiskt tårögd av den. Det var därför jag var tvungen att lägga in den på bloggen :)

Hoppas allt är bra med er idag!

2008-10-21 @ 12:18:43
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

Det är bara bra här också :)

Kan du gå imorgon till babycaféet eller har du nåt annat planerat?

2008-10-21 @ 14:01:13
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag har för mig att det var mellan 11.00 och 14.30..

Men om vi säger runt 12.. då borde de ju iaf ha öppet.

2008-10-21 @ 14:41:16
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja, det kan vi göra. Ring eller sms:a när du är här så går vi på engång ;)

2008-10-21 @ 16:50:51
URL: http://ninac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (synlig enbart för mig)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0