26 februari

Hejhej... Luna vaknade kvart i sju så då gick vi upp. Kollade på nyhetsmorgon och vad är det för idioter som håller på och tänder på affärer och hotell? Igår var det Hotellet i Eskilstuna och idag (4 st!!!) mataffärer i Södertälje. Pratade med mormor igår och hon åkte till Hasse som bor i Eskilstuna idag, skulle och titta på förödelsen. Hoppas dom tar fast idioterna! Nog om det...

Idag har vi varit på 6 månaders kontrollen hos läkaren. Luna var så duktig och tidig i utvecklingen. 69cm lång och 8100g tung, och tung har hon verkligen blivit! Känns på ryggen, måste på allvar börja med träningen. När vi gick hem satt hon vaken i vagnen hela vägen hem! Det har hon aldrig gjort men nu var hon nyfiken på vad som händer på promenaderna när hon oftast sover. Snart dags att byta till sittdelen i vagnen.
Idag skulle Erika och Fredrik ha kommit på Tacos men vi skjuter på det lite till, dom skulle upp tidigt och åka hem till Dalarna imorgon. Så jag och Rickard har planerat en slapp hemmakväll med blåbärssemlor! 3 dagar för sent men bättre sent än aldrig! I helgen ska vi försöka få lite barnvakt till Luna ett par timmar. Måste storstäda för på måndag är det visning på våran lägenhet. Vill ha det snyggt då! Nu ska jag diska lite för Luna har precis somnat och Rickard kom nyss hem!

Bjuder på en bild på mammas o pappas söta Queenie! Hon vägrar ge upp gardinlådan fast
hon är på tok för stor för den... Går nog sönder snart!

Kommentarer
Postat av: Nina

Hon börjar bli stora tjejen nu! :)

Njut av blåbärssemlorna nudå och ha en mysig kväll! Vill med smaka på såna :)

2009-02-26 @ 18:25:56
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

Synd att du inte fick gotta i dig ikväll då ;) Men vi ses iaf imorgon och då har jag även lite muffins att bjuda på :) Tänkte även fråga dig ifall du äter typ allt möjligt man lagar eller är det nånting speciellt du inte gillar? Tänkte laga en snabb arabisk soppa till oss imorgon så jag ville bara se att du äter allt :)

2009-02-26 @ 23:07:38
URL: http://ninac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (synlig enbart för mig)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0