Kalas

Igår var det ju lördag så då firade vi Rickard i efterskott. Mamma och pappa kom vid tre och sen kom Erika och Fredrik så då blev det kladdkaka, glass och jordgubbar. Gottgott!! Väldigt trevligt och vovvarna fick socialisera lite. Matti tittade med förbi och Rickard fick tillfälle att visa sina bilder, ett stort intresse som dom delar. Senare på kvällen kom Tiina och Anders och barnen, Kela och lilla Ållie så då grillade vi och åt en till omgång med kladdkaka. Blev inte många bilder tagna men det var antagligen för att vi hade så himla trevligt! Tack för en jättemysig dag/kväll och tack mamma för hjälpen med disken! Det var nog mest värt! Dom små bilderna är som vanligt klickbara!

*Luna är så fin i nya klänningen vi handlade i förrgår!
*Mina snyggingar!
*Linslusen anfaller, älsklingssnuttan.


*Min härliga svärmor och min snygga pappa sköter grillen. Himla kul bild, ser ut som dom blivit påkomna med nått olagligt haha! Sen för en sekund tycker jag pappa liknar Peter Haber (Beck), på just den här bilden. Lilla Ållie slockande på en filt ganska snart, mycket intryck för en sån liten plutt.
Från och med nu har vi bestämt att vi ska försöka träffas oftare och grilla tillsammans. Nu är det ju snudd på sommar redan!

Och idag har det varit full fart sen 05.43 när Luna ville upp och leka i solskenet. Gick upp med henne men hon blev fort trött igen så vi sov fram till kvart i tio. Luna snusade vidare brevid Rickard och jag gick iväg för att möta min faster och kusinerna. Isabelle ville ha hjälp att göra slingor i håret och det ställde jag gärna upp på, älskar att pyssla med sånt och det blev jättefint! Fikade lite och åt mat. Och på eftermiddagen kom Lotta förbi för att visa lite hudvård och annat kul. Lite tråkigt att nästan alla som skulle komma fick förhinder men hon kommer förbi nästa gång hon har vägarna förbi så då gör vi om det igen! Alltid lite kul att träffa Lotta! När hon hade åkt iväg till Stockholm igen kom Nina, Salah och Eya förbi och vi grillade lite. Jättetrevligt och gott så nu sitter man här och är proppmätt. Lite senare ska jag ut och springa min runda. Erika hade redan sprungit idag så ikväll blir jag solo! Varannan dag är vi ute och springer och det är så skönt att röra lite på sig.

*Isabelle väntar på resultatet. Glömde ta bild på hur det blev när det var färdigt men vi ses snart igen så då kommer det en bild på det!

*Mammas lilla blomsterflicka. Rickard sig med henne ut på baksidan i sina nya fina skor hon fick. Vackrare unge får man faktiskt leta efter. Den här blir det en förstoring av.  Älskling!

*Från den ena älskligen till den andra! Mannen i mitt liv!

Det var nog allt för idag. Ska ge mig ut på min joggingtur och sen störta ner i kudden efter en dusch. God natt alla och sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Nina

hihi vilken härlig bild på luna. så mysigt med grönt gräs å blommor :D



ja träffa lillemor igår. hon va ju med på dopet :D hon har sån härlig mage. man saknade sin gamla då. men lillpyret där inne. ja tänkte så mkt på hennes mage igår så ja drömde tom om den i natt. att hon gav den till mig. så dumt. haha :D snart är lillskruttisen här. kan inte förstå det. kändes som om det inte va så länge sen hon sa att hon va gravid. tiden går så fort :D



verkar iaf som om du haft en härlig helg. man blir ju så trött då man har en del å göra. ska bli så skönt att gå å lägga sig nu! sååååå skönt :D



sov så gott!

2009-05-17 @ 23:40:23
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: jennifer

åå så fin lillhönan är :D

2009-05-18 @ 13:14:32
Postat av: jennifer

jora de e bara bra..sj?

2009-05-18 @ 16:11:08
Postat av: jennifer

jora de e bara bra..sj?

2009-05-18 @ 16:11:12
Postat av: Nina

Hmm min kommentar jag skrev tidigare kom tydligen inte fram :/



Så fin bild på Luna! En bättre bild att förstora är svårt att hitta :) Sötnöten!

2009-05-18 @ 16:44:41
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Lill

Åå så söt lilla Luna är..Jätte fin bild med maskrosorna å henne.. =D.. Allt bra med er hoppas jag.. Kraam

2009-05-18 @ 18:43:45
URL: http://skrubbenomoss.blogg.se/
Postat av: Lill

Åå så söt lilla Luna är..Jätte fin bild med maskrosorna å henne.. =D.. Allt bra med er hoppas jag.. Kraam

2009-05-18 @ 18:44:48
URL: http://skrubbenomoss.blogg.se/
Postat av: L

Åh så fin bild på luna!! Super söt.

Vad sent du joggar! hur vågar du?=)

Hehe många födelsedagar där s

Nope namn är fortfarande inte klart. Tar det när bebis kommer ut.

Nu ska jag snart skutta i säng. kramis

2009-05-18 @ 22:17:33
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: morfar

Härlig bild på mitt barnbarn, skulle vara fint i bokhyllan!!

2009-05-21 @ 19:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (synlig enbart för mig)

Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0